Nagyon fontos kiesési rangadót nyert meg a Mezőkövesd

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.10. 20:18

Mezőkövesd - Jó formában lévő riválist vertek.

A sereghajtó Mezőkövesd legyőzte a vendég Haladást szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

OTP Bank Liga, 22. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Swietelsky Haladás 2-1 (0-0)

Mezőkövesd, 2122 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Cseri (58.), Koszta (78.), illetve Wils (75.)

sárga lap: Hudák (29.), illetve Jancsó (92.)

Mezőkövesd Zsóry FC: -------------------- Dombó - Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai - Mlinar, Iszlai - Cseri (Misák, 79.), Bognár, Tóth B. (Szalai, 82.) - Koszta (Novák, 91.)

Swietelsky Haladás: ------------------ Király - Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak - Jagodics - Mészáros K., Kovács L. (Németh, 85.), Rácz B. (Kiss, 80.), Halmosi (Jancsó, 64.) - Ramos

Az alsóházi csata első félórájában változatos mezőnyjáték zajlott a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben, majd a 41 éves Királynak akadt többször is védenivalója. Szünet után Dombó hárított bravúrral, majd egy formás támadás végén góllá érett a hazaiak mezőnyfölénye. A Haladás rákapcsolt, és bő negyedóra elteltével kiegyenlített. Felpörgött a mérkőzés, hamarosan ismét a mezőkövesdiek vezettek, akik a meccs képe alapján végül megérdemelten szerezték meg egymás után második győzelmüket, és immáron hét bajnoki óta veretlenek.

Élő közvetítés és a gólok története a 22. forduló mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés az NB I-es meccsek

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Nagyon fontos kiesési rangadót nyert meg a Mezőkövesd

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.03.10. 20:53

Többet tett a Kövesd a győzelemért, megérdemelten nyertek. Nálunk nem tudom, mi volt az elképzelés.
A büfés néni legalább kedves volt, adott kedvezményt, mert új ezressel fizettem.

Úgy néz ki, nem vagyok jó kabala a csapat számára, az elmúlt 1 évben mindig kikaptunk, ha kint voltam. Úgyhogy a jövő héten a kispestiek örülhetnek.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.03.10. 21:01

Savaria1919 írta:Többet tett a Kövesd a győzelemért, megérdemelten nyertek. Nálunk nem tudom, mi volt az elképzelés.
A büfés néni legalább kedves volt, adott kedvezményt, mert új ezressel fizettem.

Úgy néz ki, nem vagyok jó kabala a csapat számára, az elmúlt 1 évben mindig kikaptunk, ha kint voltam. Úgyhogy a jövő héten a kispestiek örülhetnek.

Szólhattál volna, hogy itt vagy Borsodban, lehet mentem volna én is :)
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.03.10. 21:02

ManBat írta:
Savaria1919 írta:Többet tett a Kövesd a győzelemért, megérdemelten nyertek. Nálunk nem tudom, mi volt az elképzelés.

Szólhattál volna, hogy itt vagy Borsodban, lehet mentem volna én is :)

Jövök még, majd ellenetek, 7-én! :)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”