Seggfejnek nevezte Kubatovot a Fradi volt edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.08. 17:16

Dánia - Kemény szavakat mondott.

Az ulloi129.hu-n megjelent írás részleteit változtatás nélkül közöljük.

Ricardo Moniz még a dán Randers edzőjeként adott interjút a helyi Tipsbladetnek – annak megjelenése napján rúgták ki az élvonal utolsó helyén álló együttestől. 

"Ausztria után minden jól kezdődött a következő klubnál. A Ferencvárosnál folytatta, ahol eleinte sikeres volt, és megnyerte a magyar Ligakupát. Aztán egy hosszú haláltusa következett. Akeem Adams, a 22 éves trinidadi válogatott, aki Moniz szerint a klub legjobb játékosa volt, szívrohamot kapott az edzőpályán. Aztán több hónapon át kórházban feküdt és amputálták az egyik lábát. Végül Adams elhunyt. Ekkor már Moniz nem volt a Ferencváros edzője, 2013 decemberében kirúgták.

“Egyedül hagyott a vezetőség. Senki nem jött oda az ágyához. Három hónapot töltöttem ott az édesanyjával és mindent nekem kellett intéznem. A lábát levágták, kómában volt. Aztán felébredt a kómából és nekem kellett elmondanom, hogy elvesztette az egyik lábát. A játékosaim védelme volt mindig a prioritásom. Ezért kritizáltam a Ferencvárost. A vezetők sosem jöttek el az ágyához. Azt mondtam nekik: ‘Ez rendben van? Te vagy a klub elnöke és gyáva vagy ahhoz, hogy fogd az anyja kezét? Seggfej’. Érted, ilyen vagyok. ‘Seggfej.’ Nem vagyok politikus. Ez nem kifogás, de így védem mindig az embereket." 

A Fradi történelme a megalapítástól a második világháború végéig - videó - NB1.hu

A Fradi Múzeumban jártunk

BlancoAgilon38

Re: Seggfejnek nevezte Kubatovot a Fradi volt edzője

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.08. 17:22

Hoppácska! Ha tényleg nem látogatta meg senki a vezetők közül, az írtó nagy gáz.

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.02.08. 19:13

Finoman fogalmazott Kubatovval kapcsolatban.
Go Gunners Hajrá Videoton

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2018.02.08. 19:23

Lehet valóságalapja, a két főko-lompost ismerve.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.02.08. 19:55

Nem mintha a szívem csücske lenne Moniz,de most teljesen igaza van.
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.02.08. 20:01

fején találta a segget
igazából ők ketten nagyon jól összeillettek, a seggfej és az antitalentum
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.02.08. 20:05

kristof98.haladas írta:Nem mintha a szívem csücske lenne Moniz,de most teljesen igaza van.

Jó meccseket vívtunk az általa irányított Fradi ellen. A kupában 2:0-ra legyőztük őket, majd Szombathelyen volt a "huhogós" 0:0. Végül 0:3-ra gáláztunk a Puskás stadionban. Na azt az élményt nem felejtem el, a 250 fős Hali-tábortól zengett a stadion.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”