Korábbi Fradi-játékos Szegeden - NB2.hu
Szeged - Supka Attila helyét az exfradista veheti át.

Korábbi Fradi-játékos Szegeden - NB2.hu
Szeged - Supka Attila helyét az exfradista veheti át.
Sajthírek szerint Goran Kopunovic váltja a Szegednél Supka Attilát. Az őszi szezon végén a 17. helyen álló Szegednek ugyanannyi pontja van, mint a már kieső helyen telelő Budafoknak.
ManBat írta:Sajthírek szerint Goran Kopunovic váltja a Szegednél Supka Attilát. Az őszi szezon végén a 17. helyen álló Szegednek ugyanannyi pontja van, mint a már kieső helyen telelő Budafoknak.
Az "ó" betű lemaradását már meg sem említem, ellenben ha Supka az acélos 17. helyet hozta a Szegeddel, és így került Kispestre, az még több kérdést vet fel.
ManBat írta:Sajthírek szerint Goran Kopunovic váltja a Szegednél Supka Attilát. Az őszi szezon végén a 17. helyen álló Szegednek ugyanannyi pontja van, mint a már kieső helyen telelő Budafoknak.
Az "ó" betű lemaradását már meg sem említem, ellenben ha Supka az acélos 17. helyet hozta a Szegeddel, és így került Kispestre, az még több kérdést vet fel.
Mrs.Dolcetti írta:ManBat írta:Sajthírek szerint Goran Kopunovic váltja a Szegednél Supka Attilát. Az őszi szezon végén a 17. helyen álló Szegednek ugyanannyi pontja van, mint a már kieső helyen telelő Budafoknak.
Hemi valamiért szerelmes belé...
Se veled,se nélküled.BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:ManBat írta:Az "ó" betű lemaradását már meg sem említem, ellenben ha Supka az acélos 17. helyet hozta a Szegeddel, és így került Kispestre, az még több kérdést vet fel.
Hemi valamiért szerelmes belé...
Nem tudom. Ha valakit kétszer is kirúgtak a melóhelyről, azt harmadjára miért veszik vissza? Tényleg nem értem.
MindigÚjpest írta:Se veled,se nélküled.BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:Hemi valamiért szerelmes belé...
Nem tudom. Ha valakit kétszer is kirúgtak a melóhelyről, azt harmadjára miért veszik vissza? Tényleg nem értem.
Kriszta is mondta.BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Se veled,se nélküled.BlancoAgilon38 írta:Nem tudom. Ha valakit kétszer is kirúgtak a melóhelyről, azt harmadjára miért veszik vissza? Tényleg nem értem.
Ez már szerelem lehet.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 47 vendég