Ezért nem örült az újpesti a Diósgyőrnek lőtt góljainak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.25. 19:39

Debrecen – Ennyit tesz a szurkolói szeretet.

Novothny Soma kétszer is betalált volt csapata, a Diósgyőr ellen, és ezekkel a gólokkal győzni is sikerült. Az újpesti labdarúgó azt mondta, a diósgyőriektől olyan sok szeretetet kapott, hogy megtisztelte őket azzal, hogy nem ünnepel.

„Úgy gondolom, ez volt életem leggyorsabb gólja” – így reagált Novothny Soma a 34. másodpercben szerzett góljára, amelyet ráadásul korábbi együttese, a DVTK otthonában szerzett.

A 23 éves csatár a Diósgyőr egyenlítését követően újra betalált, így csapata 2–1-re győzött. Csak úgy, mint első gólját, a másodikat sem ünnepelte.

„Nyilán nagyon sokat kaptam tőlük, nagyon sok szeretet. Úgy gondoltam, hogy ezzel megtisztelem őket, hogy nem örülök a gólnak. A szurkolókon kívül a mai napig tartom sok játékossal tartom a kapcsolatot, Bódog Tamással és a stábbal is nagyon jóban vagyok. Úgy gondoltam, hogy nem érdemlik meg, hogy egy látványos gólörömmel örüljek” – nyilatkozta az M4 Sportnak, majd beszélt a mérkőzés alakulásáról is.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Gólt rúgtunk gyorsan, ami megfogta a Diósgyőrt, főleg úgy, hogy ők egy tipikus letámadós középkezdéssel kezdték a mérkőzést, amiből mi jöttünk ki jól. Nagyon örülök, hogy így tudtuk kezdeni a mérkőzést, és ami fontos volt, hogy az egyenlítő találat után tudtunk rúgni még egyet, ami végül döntőnek bizonyult” – fejezte ki örömét azzal kapcsolatban, hogy újra előnybe tudtak kerülni, és ezt sikerült is megtartani.

Novothnynak Zsótér Donát adta a gólpasszokat, így lassan már kijár valami a csapattársnak. „Most már jövök Zsótér Donátnak valamivel, mert ez volt a harmadik gólpassza zsinórban, a Vasas ellen is ő adta a gólpasszt, úgyhogy most már valamit ki kell találni.”

Korrekt volt a volt kispesti a Bozsikban lőtt gólja után - NB1.hu

A volt kispesti gólöröme Kispesten,

Vissza: “www.nb1.hu”