Brutális fenyegetések a Slovan-ultráktól a DAC-meccs előtt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.02. 18:37

Pozsony - Nem értenek egyet, keresik a bizottság tagjait.

Mint ismeretes, a Szlovák Labdarúgó-szövetség az elmúlt fordulókban mutatott sportszerűtlen viselkedés, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt kitiltotta a Slovan szurkolóit a DAC elleni mérkőzésről (péntek, 18:00, tv: M4 Sport). 

Természetesen ez nem nyerte el a pozsonyi ultrák tetszését, mondván: nem értik a döntés miértjét. Ennek következtében a közösségi média felületeit használva felhívást tettek közzé: aki megmondja a fegyelmi bizottság tagjainak pontos lakcímét, pénzjutalmat kap. "Nem akarjuk bántani őket, inkább megmosolyogtató lesz a dolog" - hangzott a leírás.

A szövetség tagjai érthetően aggódnak egészségükért, így a rendőrséghez fordultak. A Slovan-drukkerek a kitiltás ellenére vélhetően elutaznak Dunaszerdahelyre, és a stadionon kívül tüntetnek majd a döntés ellen. Ebből általában nem szokott sok jó kisülni...

20 ezer eurót lehet nyerni rúgótechnikával a DAC-Slovanon - NB1.hu

Gunners
Aranylabdás

Re: Brutális fenyegetések a Slovan-ultráktól a DAC-meccs előtt

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.11.02. 19:16

Vannak Slovan ultrák ? Van vagy 200 néző minden meccsükön ahogy én láttam pár összefoglalóban.
Go Gunners Hajrá Videoton

zaggar
Sztár

Re: Brutális fenyegetések a Slovan-ultráktól a DAC-meccs előtt

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.11.02. 19:22

Gunners írta:Vannak Slovan ultrák ? Van vagy 200 néző minden meccsükön ahogy én láttam pár összefoglalóban.

A kommersz pia nekem is okozott már párszor kettős látást.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”