Hajrá, Dani!
Február közepére Király teljesen egészséges lesz, Gyurján jó lesz a padra. Veszély esetén meg ott van a 4. számú kapusunk, Lévay.
Véget ért a Haladás kapusának a szezonja
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Véget ért a Haladás kapusának a szezonja
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Re: Véget ért a Haladás kapusának a szezonja
Savaria1919 írta:Hajrá, Dani!
Február közepére Király teljesen egészséges lesz, Gyurján jó lesz a padra. Veszély esetén meg ott van a 4. számú kapusunk, Lévay.
Teljesen egészséges, meg egy hónapra a negyvenegytől. Király már nem lesz sosem teljesen egészséges... de amúgy kapusfronton igen jó a helyzet Szombathelyen, még a sérüléshullám ellenére is...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke