Már a Fradi ellen is játszana a Loki új középcsatára

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.03. 14:13

Debrecen – Tabarkovic nem először találkozott a Debrecennel.

Szerdán jelentették be hivatalosan, hogy a svájci-bosnyák kettős állampolgárságú középcsatár, Haris Tabarkovic csatlakozik az NB I-ben három játéknap után egy pontot gyűjtő DVSC együtteséhez. A svájci utánpótlás-válogatott labdarúgó csütörtökön nyilatkozott új klubja honlapjának: azt is elmondta, nem először találkozik a Debrecennel.

„Négy-öt napja vagyok a klubnál, az első benyomásaim pedig nagyon jók: mind a stadionról, mind pedig az akadémiáról. Tudom, hogy sok jó csapat van a magyar bajnokságban, például a Ferencváros és a Videoton, de ismertem a Debrecent is, tudom, hogy 3 évvel ezelőtt a Young Boys ellen lépett pályára az Európa-liga selejtezőjében, hiszen ott voltam a mérkőzésen” – közölte a játékos, aki leszögezte: noha csak most érkezett, bízik benne, hogy már a vasárnapi, Fradi elleni bajnoki mérkőzésen játéklehetőséget kap.

„Jól érzem magam a csapatnál, vannak szerb és bosnyák játékosok is, akikkel egy nyelvet beszélünk, de mivel többen jól beszélnek németül, a kommunikációval nincsen gond. Pozitívan álltak hozzám, mindenki kedves velem az első pillanattól kezdve” – beszélt első debreceni napjairól Haris Tabarkovic.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Vissza: “www.nb1.hu”