Megorrolt az erdélyi magyar csapat a Honvédra

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.02. 18:47

Bük - A magyar bajnok lemondta a megbeszélt edzőmeccset.

Nem minden a terv szerint alakul a Sepsiszengyörgyi Sepsi OSK büki edzőtáborozása során. Facebook oldaluk szerint a magyar bajnok a negyedik csapat, amelyik lemondja az előre megbeszélt edzőmeccsüket.

A magyar bajnok a 170 km-es távolságra hivatkozva közölte velük, hogy végül nem utazik Bükfürdőre. Így, kedden, július 4-én Mosonmagyaróváron játszanak, 17 órától a helyi csapat ellen.

Másnap, szerdán, szintén 17 órától Felcsúton mérik össze tudásunkat a Csákvár együttesével, majd ezt követően indulnak haza a székelyek.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fosksepsi%2Fposts%2F1363969277054940&width=500" width="500" height="318" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Slash777
BL-menõ

Re: Megorrolt az erdélyi magyar csapat a Honvédra

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.07.02. 20:03

Ahogy olvasom, a Honvéd Felcsúton szerette volna lejátszani a meccset, a Sepsi meg beintett nekik, szép munka, így kell ezt!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.07.02. 20:59

Gondolom amikor lekötötték is tudták hol lesz a meccs.
De valóban nem biztos,hogy megéri ennyit utazni érte.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.03. 17:04

Slash777 írta:Ahogy olvasom, a Honvéd Felcsúton szerette volna lejátszani a meccset, a Sepsi meg beintett nekik, szép munka, így kell ezt!

Ebben mi a szép?
Puskás-Kispest-Hungary

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.07.03. 17:31

Sub Pop írta:
Slash777 írta:Ahogy olvasom, a Honvéd Felcsúton szerette volna lejátszani a meccset, a Sepsi meg beintett nekik, szép munka, így kell ezt!

Ebben mi a szép?

Hát most ha valami meg van beszélve...az meg van beszélve..., mintha előre ne tudták volna, hova kell utazniuk..

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.07.03. 17:50

Slash777 írta:
Sub Pop írta:

Ebben mi a szép?

Hát most ha valami meg van beszélve...az meg van beszélve..., mintha előre ne tudták volna, hova kell utazniuk..

Van egy másik cikk ugyanebben a témában. Ott meg a Honvéd bizonygatja az igazát.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.07.03. 17:57

HattoriHanzo írta:
Slash777 írta:
Sub Pop írta:Ebben mi a szép?

Van egy másik cikk ugyanebben a témában. Ott meg a Honvéd bizonygatja az igazát.

Én Sepsi hivatalos facebook oldalán néztem rá a hírre, ott is felhozta valaki, hogy egyik ezt állítja másik azt, erre ezt írták: Írásos megállapodásunk volt a fővárosi klubbal a mérkőzés Bükfürdőn való rendezésére. Utólag mondták azt, hogy csak akkor játszanak, ha Felcsút lesz a helyszín... Vagyunk mi kisebb klub, de azért nem szeretnénk úgy táncolni, ahogy ők húzzák!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.07.03. 18:02

Slash777 írta:
HattoriHanzo írta:
Slash777 írta:Hát most ha valami meg van beszélve...az meg van beszélve..., mintha előre ne tudták volna, hova kell utazniuk..

Én Sepsi hivatalos facebook oldalán néztem rá a hírre, ott is felhozta valaki, hogy egyik ezt állítja másik azt, erre ezt írták: Írásos megállapodásunk volt a fővárosi klubbal a mérkőzés Bükfürdőn való rendezésére. Utólag mondták azt, hogy csak akkor játszanak, ha Felcsút lesz a helyszín... Vagyunk mi kisebb klub, de azért nem szeretnénk úgy táncolni, ahogy ők húzzák!

Viszont először belementek Felcsútba,később lemondták.
http://www.honvedfc.hu/hirek/a-siker-es ... 2017-07-03
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.07.03. 18:06

Mrs.Dolcetti írta:
Slash777 írta:
HattoriHanzo írta:Van egy másik cikk ugyanebben a témában. Ott meg a Honvéd bizonygatja az igazát.

Viszont először belementek Felcsútba,később lemondták.
http://www.honvedfc.hu/hirek/a-siker-es ... 2017-07-03

Hát ezt nem tudtam, érdekes..főleg hogy játszanak egy meccset Felcsúton a Csákvár ellen a napokban.

Vissza: “www.nb1.hu”