Xabi írta:A Wolfsburgnál elzárták a pénzcsapot vagy pi a pöcs?
nekem van erre egy elméletem, lehet nincs igazam, de...
sztem inkábbb az lehet, hogy sztárszemmel nézve "szürke uncsi kisváros", nem szívesen szerződnek oda jobb focisták, akik más, jó csapatokba is beférnek, ha meg mégis aláírnák, egy idő után motiválatlanok lesznek, elvágyódnak, mint pl. Draxler
valami hasonló figyelhető meg nagyban a Newcastlenél is szerintem, hiába van ott is pénz... az is kietlen uncsi északi vidék, ezért sem képesek soha sem átlépni a saját árnyékukat... sajna be kell látni, hogy a sztárok nem hétköznapi emberek szintjén éldegélnek, egyikük sem unja halálra magát egy kisvárosban, ha Londonban, Münchenben, Milánóban, Barcelonában, Párizsban stb. is szerepelhet, vagy valamely közelebbi max 50-100 km-nyire levő városban ahonnan max 1 óra alatt elugrik szórakozni ezekre a helyekre...
ezért ezek a csapatok pl. Newcastle, Wolfsburg kénytelenek hazárdírozni és esetleg nagyon tehetséges, de még be nem futott fiatal spílerekkel előrébb haladni, amíg azok meg nem bolondulnak...de ez kockázatos és időnként becsusszan egy szarabb szereplés, netalántán kiesés... sőt, a fent taglaltak miatt olykor erősen középszerűtől éppen valamivel jobb játékosoknak is kénytelenek túlárazottan fizetni hogy náluk játszanak...