Az egész Székelyföld segítségét kéri a Sepsi elnöke

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.04. 12:16

Székelyudvarhely - Ha vasárnap nyer, szinte biztos feljutó a csapat.

A Sepsi OSK labdarúgócsapata sikerült megőrizze rangsorbeli második helyét annak ellenére, hogy a hétvégi játéknapon nem lépett pályára a II. ligában, ami az Aradi UTA meglepetés-vereségének köszönhető. Az éllovas Juventus matematikailag is bebiztosította elsőségét, és ezzel feljutását az élvonalba. – írja a Székely Hírmondó.

Hat forduló van még hátra a másodosztályos labdarúgó-bajnokság befejezéséig, az újonc Juventus pedig 13 pontos előnnyel bír az osztályozóra feljogosító harmadik helyet elfoglaló Aradi UTA-val szemben. Mind a fővárosiaknak, mind az aradiaknak négy mérkőzésük van hátra, a Juventus előnyét már nem tudja behozni az Öreg Hölgy.

A szintén közvetlen feljutást érő második hely megkaparintására a Sepsi OSK a favorit, amennyiben a sepsiszentgyörgyiek hozzák a kötelezőt a hátralevő öt összecsapásukon. Csapatunk vasárnap Târgoviştere látogat, majd hivatalból jut három ponthoz, ezt követően a Forestával idegenben, míg Brăilával itthon mérkőzik. Az utolsóelőtti fordulóban resicabányai kiszállás vár rájuk, majd zárásként Mioveni-t fogadják.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/hazai-labdarugas/exkluziv-kubatov-gabor-vs-nb1hu">Exkluzív: Kubatov Gábor vs. nb1.hu - NB1.hu</a></h4><p>Interjú Kubatov Gáborral</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy a székelyföldi drukkerek összefogását kéri a csapat elnöke Diószegi László.

“Elérkeztünk egy olyan pillanathoz , mikor az álmunk valósággá válhat! Öt mérkőzésre vagyunk attól, hogy csodát tegyen ez a csapat és megmutassa azoknak akik nem hittek benne, hogy közös munkával, hittel és akarattal minden lehetséges. Nagyon nehéz öt mérkőzés vár ránk, ezért mindenkinek a segítségére szükség lesz a szurkolás szempontjából. Egy dolgot szeretnek kérni tőletek, azt, hogy még véletlenül se kételkedjen senki a csapatunkban, ha nem olyan eredmény születik vasárnap amilyet szeretnénk! Nagyon kell most a biztatás a fiúknak, hiszen a targovistei közönség nem éppen testvéri csókkal fogja fogadni a mieinket, de ha 300 OSK-szurkoló biztatná a csapatunk, akkor talán a fiúk otthon éreznék magukat ezen a találkozón! Talán most lenne szükség a csíki, udvarhelyi, kézdi és kovásznai meg a többi más városok szurkolóira, hogy olyan hangulatot varázsoljanak, mint Brassóban és akkor a csapat is szárnyalni fog! Ne felejtsük el, egy győzelem esetén a fél lábunk már első ligában érezheti magát.” - írta a közösségi portálon Diószegi.

pmobil
Profi

Re: Az egész Székelyföld segítségét kéri a Sepsi elnöke

HozzászólásSzerző: pmobil » 2017.05.04. 19:22

A román Juventust is öreg hölgynek becézik?
Dunaújváros és BVB szurkoló.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.04. 19:40

pmobil írta:A román Juventust is öreg hölgynek becézik?

Kicsit fiatalabb, de attól még öreg, így szól az utasítás.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.04. 19:42

Ha igen akkor nyeregben érezhetik magukat, a cikk szerint ugyanis saját magukat sem érhetik már utol.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.05. 07:01

Remélem feljutnak és megbasznak mindenkit.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.05. 08:26

MindigÚjpest írta:Remélem feljutnak és megbasznak mindenkit.

Engem inkább ne...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.05. 08:42

igen, de ennek a nőnek bajsza van és szőrös minden lábujjköze
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”