Bogdán Ádám országot is váltana a nyáron

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.02. 14:04

Liverpool -Elege van Angliából a magyar kapusnak.

Elege lett a Liverpoolból és nem csak a csapatot hanem Angliát is elhagyná Bogdán Ádám.

„Fura a helyzet, mert hivatalosan a Wigan kölcsönjátékosa vagyok, de a Liverpoolnál készülök és edzek december óta, és ez az anyaegyesületem is. A wiganes szerződésem hamarosan lejár, de nem látom, hogy a helyzetem változna Liverpoolban.Több mint valószínű, hogy újabb kölcsönadás vár rám, de erről már beszéltünk is, hogy ez minden bizonnyal Európában, azaz a csatornán túl lesz majd.Nyilván sok múlik a térdemen, és meglátjuk, ki vállalja be, hogy ennyi kihagyás után leigazol majd.” – nyilatkozta a hálóőr a Digi Sport Reggeli start című műsorában.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/liptak-elmondta-miert-utotte-le-majdnem-kassait">Lipták elmondta, miért ütötte le majdnem Kassait - NB1.hu</a></h4><p>A Diósgyőr védője beszélt a kiállításról.</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

SuperDepor
Moderátor

Re: Bogdán Ádám országot is váltana a nyáron

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 14:09

Lehet, h Angliának is Bogdánból. Még egy pár kör, aztán újra itthon.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

Re: Bogdán Ádám országot is váltana a nyáron

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.02. 14:17

nem csodálom, szar hely az ha az ember nem szeret mosogatni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”