Ezért írnak Király Gáborról Brazíliában Puskás születésnapján

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.01. 13:56

Világ - Lapszemle: "Ez az, pizsamás kapus!"

Világszerte komoly visszhangot kapott Király Gábor szerződéshosszabbításának ténye. Mint ismeretes, a 41. születésnapját épp április 1-én ünneplő, legendás Haladás-hálóőr 2019 júniusáig biztosan a szombathelyiek kapuját védi - ez pedig azt jelenti, akár 43 esztendős koráig állhatja a sarat a kapuban.

Brutális koreográfiával készülnek Puskás miatt az ultrák - NB1.hu

Puskás miatt készülnek koreográfiával az ultrák

Az örömteli kontraktusra felkapta a fejét a világ: egykori sikerei színhelyein, így Angliában és Németországban is elégedetten konstatálták a hírt, de írtak róla Brazíliában és Olaszországban is. Utóbbi helyen "Eb-ikon pizsamás kapusként" titulálták őt, s a legnagyobb portálok - a La Gazzetta dello Sport és az olasz Eurosport - kiemelten foglalkoznak vele. Mint közlik: Király Gábor pályafutása párhuzamba állítható Gianluigi Buffonéval: egyikük sem akarja egyhamar abbahagyni szeretett sportágát. 

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Ezért írnak Király Gáborról Brazíliában Puskás születésnapján

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.01. 14:01

Okker, a két dolog véletlenül egybeesett, de nem értem itt miért kellett Puskást felhozni... azt ne mondjátok, hogy csak így lehetett Királyról ezt a hírt eladni, nem saját jogán...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nick2005
Sztár

Re: Ezért írnak Király Gáborról Brazíliában Puskás születésnapján

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.04.01. 21:17

Pár éve nem gondoltam volna, hogy a Haladás bármikor is a világ vezető sportlapjaiban szerepel, ezt is megéltük Király Gabinak köszönhetően.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”