Thomas Doll véleménye a magyar fociszurkolókról

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.27. 20:06

Budapest – A Fradi edzője szerint Magyarországon könnyebb a munka.

Thomas Doll. A Ferencváros edzője 2013 végén fogadta el a zöld-fehérek ajánlatát, azóta dolgozik Magyarországon. A német szakember a Deutsche Welle újságnak adott nyilatkozatban elemezte a hazai viszonyokat és beszélt a honi futballszurkolókról.

„A magyarok mérsékelten futballőrültek, ha azok lennének, akkor tele lennének a stadionok. Van fejlődés, sok csapat kap új stadiont, ez anyagilag nem egyszerű feladat. Szóval vannak jó dolgok – csak sajnos a nézőszám nem emelkedik. Nem szabad tudálékosnak, hanem inkább kicsit forradalmárnak érdemes lenni. Azt tanultam meg az elmúlt három évben, hogy türelmesebbnek kell lenni, még ha nem is mindig könnyű ez az oldalvonal mellett. De az nagyszerű, hogy az emberek itt eufóriában dolgoznak. És nyitottak az újra. Németországgal összehasonlítva ez nagy előny, ott sokkal inkább meg van kötve az edző keze” – mesélte Doll.

Szembesítették a DVTK edzőjét a nyálas magyar focistákról tett kijelentésével - NB1.hu

A mester hozzátette, szerinte a Magyarországon dolgozó német szakvezetők jó dolgokat hoztak hazánkba. Michael Oenning stabilizálta a Vasast, míg Bernd Storck szövetségi kapitány sok változást hozott a labdarúgásunkba.

BlancoAgilon38

Re: Thomas Doll véleménye a magyar fociszurkolókról

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.27. 20:24

Nem mondott hülyeségeket.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.03.27. 20:35

BlancoAgilon38 írta:Nem mondott hülyeségeket.

Persze, ha negatívumról van szó mindig első vagy a sorban aki kinyalja az illető seggét, pláne ha egy korábbi keletnémet ügynök mondja meg a tutit. Személy szerint nagyon örülök hogy a magyarnak van akkora önbecsülete hogy nem megy ki erre az irányított szarra. Igazából akkor lenne vége mindennek, morális szempontból. Pedig a válogatott mindig telt ház előtt játszik. Erről gondolkodjon el ez a zsíroshajú csöves, meg te is.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.27. 20:53

Vénaszkenner írta:

Persze, ha negatívumról van szó mindig első vagy a sorban aki kinyalja az illető seggét, pláne ha egy korábbi keletnémet ügynök mondja meg a tutit. Személy szerint nagyon örülök hogy a magyarnak van akkora önbecsülete hogy nem megy ki erre az irányított szarra. Igazából akkor lenne vége mindennek, morális szempontból. Pedig a válogatott mindig telt ház előtt játszik. Erről gondolkodjon el ez a zsíroshajú csöves, meg te is.

Az a gond, hogy én zsírozom a haját, és NDK-ban vett pasztám is van még. Te mit parancsolsz? S-bahn jegy kezeletlenül? Van harminc méter. U-bahn csak nagyven.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.27. 21:00

Az mondjuk valóban elgondolkodtató, hogy a válogatott százezreket képes megmozgatni, ellenben az NB1 nem. Vajh miért? Kizárólag a tré színvonal az ok?
Doll hibás következtetést von le, valószínűleg szándékoltan, elvégre pl. a kenyéradójába nem állhat bele, a szurkolók névtelen tömegét könnyebb minősíteni. A másik lehetőség, hogy csont hülye a fazon, de legalábbis durván tájékozatlan.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.27. 21:13

Cselszky írta:

Az mondjuk valóban elgondolkodtató, hogy a válogatott százezreket képes megmozgatni, ellenben az NB1 nem. Vajh miért? Kizárólag a tré színvonal az ok?
Doll hibás következtetést von le, valószínűleg szándékoltan, elvégre pl. a kenyéradójába nem állhat bele, a szurkolók névtelen tömegét könnyebb minősíteni. A másik lehetőség, hogy csont hülye a fazon, de legalábbis durván tájékozatlan.

Tudod mit, Cseló? Lassan már elvesztem az érdeklődésem a nők mellett a magyar nb1 után is.
És nagyon egyszerű tézist állítottam fel: jó meccsek, klubok sikeresek az európai porondon (évi egy komolyabb csoportkör) aztán hátha. De ez itt? Sose lesz ilyen állománnyal, és már hozzá kell tenni Doll mestert is. Nyilván megszépítette a múlt, a Groupama elfoglalása, de a sok pénz se jelent semmit.
A híg fos mitől volt neki jó? Ha olyan szakmai guru, amit én is hittem róla, miért nem érezte, hogy ez így nem megy? Évei voltak, hogy építsen egy csapatot, igen szép alapokból. Nem tette.

Elkeserítő.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.27. 21:16

Pl.?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.27. 21:18

Na, most màr tudom, hogy miért gányolták a Szuszát! Mert nekünk is építenek egy újat! lol
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.28. 09:39

Ez így erősen zanzásított, se füle, se farka. A teljes interjú azért kicsit másképp néz ki.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.28. 09:40

adrenalin69 írta:

Pl.?

Hétvégén már lesz. Alig várom.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.03.28. 10:16

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:

Tudod mit, Cseló? Lassan már elvesztem az érdeklődésem a nők mellett a magyar nb1 után is.
És nagyon egyszerű tézist állítottam fel: jó meccsek, klubok sikeresek az európai porondon (évi egy komolyabb csoportkör) aztán hátha. De ez itt? Sose lesz ilyen állománnyal, és már hozzá kell tenni Doll mestert is. Nyilván megszépítette a múlt, a Groupama elfoglalása, de a sok pénz se jelent semmit.
A híg fos mitől volt neki jó? Ha olyan szakmai guru, amit én is hittem róla, miért nem érezte, hogy ez így nem megy? Évei voltak, hogy építsen egy csapatot, igen szép alapokból. Nem tette.

Elkeserítő.

Doll egy playboy. Itt Magyarországon kiskirály, a figyelem rá irányul az nb1-ben a legnépszerűbb csapat edzőjeként, és akkor is, ha bemegy egy bárba vagy szórakozóhelyre. Különben miért nem ment el akkor, amikor a Kubatov-Orosz tandem minimális energiát sem fektetett bele a csapat megerősítésébe? Mert Németországban csak egy lenne a sok tréner között, irányítsa akár a Darmstadtot vagy a Hamburgot (nem hiszem, hogy ezeknél erősebb klubok alkalmaznák jelenleg). Kényelmes neki a mostani helyzet.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”