Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője

SuperDepor
Moderátor

Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.07.11. 08:13

Elmondta, milyen visszavágóra számít.

2-1-re nyerte meg az FTC a Ludogorec elleni BL-selejtező első mérkőzését. A találkozó után Szerhij Rebrov, a hazaiak edzője a következőképpen értékelte a találkozót:

„Nagyon jó meccset játszottunk, bár ez még csak az első felvonás volt. Sokat köszönhetünk a szurkolóinknak is. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat tartalékolt azért a visszavágóra is. A végeredménnyel elégedett vagyok, de fáj a kapott gól. Az utolsó 10 percre teljesen kimerültek a játékosaim.”

Rebrov elmondta, milyen visszavágóra számít: „Jó videóanyagunk van az ellenfelünkről, a hibáinkat ki kell javítanunk. Ellenfelünk szerintem változtatni fog a játékán.”

A Fradi mindkét félidőt jól kezdte, főleg a másodikat, ezért megkérdeztük Rebrovtól, mit kér a játékosaitól a szünetben: „Az első félidő első 20 percét jól kezdtük, utána kicsit elvesztettük az önbizalmunkat labdaeladások miatt. Erős ellenfél ellen játszottunk, 8-szor nyert bolgár bajnokságot, folyamatosan a BL-ben szerepel, úgy érzem, megléptük ezt a szintet. A szünetben azt kértem, hogy javítsuk ki ezeket a hibákat, sikerült.”
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

Re: Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.07.11. 08:41

ezt az Igit meg Dalit cseréld ki egy zsák krumplira és nem lesz gond
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

S.O.A.D.
Sztár

Re: Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2019.07.11. 08:47

Én megbízom az ukrán szakemberben. Képvia Imgflip Meme Generator

Vissza: “www.nb1.hu”