Dzsudzsák a világ legjobbjai között!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.28. 22:11

Neves szaklap emelte ki őt.

A France Football az egyik, ha nem a legnevesebb szaklapnak számít az európai futballban. A szerkesztők rendre összeállítják az adott válogatott mérkőzések legjobbjainak csapatát, és most, az Európa-bajnoki, valamint Afrika-kupa-selejtezőket követően sem tettek másképp. A kalapba ráadásul belevették a világszerte zajló barátságos találkozókat is, így abszolút neves és sokrétű gárdát állíthattak össze.

Amiben hatalmas elismerésre Dzsudzsák Balázs is helyet kapott. A France Football kiemeli, hogy Dzsudzsák parádésan küzdött 100. válogatott meccsén, ez a küzdés pedig a vb-ezüstérmes horvátok legyőzését hozta magával. Gólpasszával ráadásul megadta a kezdőlökést Marco Rossi tizenegyének a felejthetetlen siker eléréséhez.

A csapat: Keet (Dél-Afrika) – Danilo (Brazília), Varane (Franciaország), Aliti (Koszovó), Schulz (Németország) – Dzsudzsák (Magyarország), Barkley (Anglia), Spinazzola (Olaszország) – Mbappé (Franciaország), Zahavi (Izrael), Gnabry (Németország).

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Dzsudzsák a világ legjobbjai között!

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.03.29. 06:29

Mindig is ott volt. Főleg ha a teljes földi emberpopulációt nézzük.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

Re: Dzsudzsák a világ legjobbjai között!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.29. 09:36

én is köztük vagyok és sajnos én sem tartozom közéjük
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”