Folytatják remek sorozatuk Holmanék

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.03. 20:35

Ötödik meccsük nyerték zsinórban.

Holman Dávid és Guzmics Richárd csapata, a Slovan Bratislava. Most a Sparkat Trnavát fogadták, akiknek a második félidő elején, az 56. percben, majd végén, a 86. percben találtak be. Mindkétszer Andraz Sporar volt a gólszerző. A mérkőzésen mindkét magyar játékos pályára léphetett. Holman kezdőként kapott szerepet, éppen őt váltotta Guzmics a 83. percben.

Ezzel a győzelemmel továbbra is 14 pontos előnnyel áll az élen a Slovan a Szlovák élvonalban. Már csak egy mérkőzés van hátra a bajnokságból. Azt a Senica ellen játsszák majd.

ManBat
Aranylabdás

Re: Folytatják remek sorozatuk Holmanék

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.03. 20:42

hiába, máshol a 100. évfordulóra hátszél jár, itt kiesés
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.04. 06:40

ManBat írta:hiába, máshol a 100. évfordulóra hátszél jár, itt kiesés

szerintem a 150 ezres lélekszámú települési szabály mellé simán be kellene vezetni a 100 évesek hátszél szabályát is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.03.04. 06:45

Adamek írta:

szerintem a 150 ezres lélekszámú települési szabály mellé simán be kellene vezetni a 100 évesek hátszél szabályát is

akkor a pestiek mellett csak a Loki a DVTK és a Szeged lenne, bár ha a fővárosi csapatokat összeszedjük meg is van a tizenkettő. esetleg a Videoton Szegedre költözne
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.04. 06:49

SuperDepor írta:
Adamek írta:

akkor a pestiek mellett csak a Loki a DVTK és a Szeged lenne, bár ha a fővárosi csapatokat összeszedjük meg is van a tizenkettő. esetleg a Videoton Szegedre költözne

akkor ne hátszél hanem 100 éves kortól védettségi szabály legyen, nem eshet ki 100 év felett senki, előbb vagy utóbb kétszáz csapatos bajnokságunk is lehetne
egyébként az eredeti tervek asszem 50 ezres lélekszámokról szóltak, csak kicsit eltúloztam a dráma kedvéért
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.03.04. 06:55

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:szerintem a 150 ezres lélekszámú települési szabály mellé simán be kellene vezetni a 100 évesek hátszél szabályát is

akkor ne hátszél hanem 100 éves kortól védettségi szabály legyen, nem eshet ki 100 év felett senki, előbb vagy utóbb kétszáz csapatos bajnokságunk is lehetne
egyébként az eredeti tervek asszem 50 ezres lélekszámokról szóltak, csak kicsit eltúloztam a dráma kedvéért

a védettségi szabály tetszik, legalább nem zavarna, h hetet kapunk időnként
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”