Szombaton DVTK-Fradi, mint jeleztük, a miskolci ultrák eléggé kemény feliratokkal üzentek a fradistáknak is. Akik persze nem volt rest válaszolni…

Tesoro írta:Most a zöldek a lelátón valóban toronymagasan a többi csapat fölé magasodnak ( főleg létszám terén ) , kérdés, hogy ez a nagy "visszatértünk" lendület meddig tart ki. Nyilván az idei szezonban, a szinte 'biztos' bajnoki cím hajhászása közben még sokan lesznek otthon is,idegenben is mindenhol, de egy újabb nki-kupás pofáraesés után nem vagyok benne biztos, hogy fenn lehet tartani ezt a létszámot, lelkesedést.
Blowfish írta:Tesoro írta:Most a zöldek a lelátón valóban toronymagasan a többi csapat fölé magasodnak ( főleg létszám terén ) , kérdés, hogy ez a nagy "visszatértünk" lendület meddig tart ki. Nyilván az idei szezonban, a szinte 'biztos' bajnoki cím hajhászása közben még sokan lesznek otthon is,idegenben is mindenhol, de egy újabb nki-kupás pofáraesés után nem vagyok benne biztos, hogy fenn lehet tartani ezt a létszámot, lelkesedést.
Ugyan már. A srácok profik, a menetrend szerinti júliusi búcsú után a következő feladatra kell koncentrálni, ami a Mezőkövesd. Gyorsan elfelejtik és megint lehet feszíteni a hazai bajnokságban a következő Tiranáig. Mielőtt bárki reagálna: ez a forgatókönyv bármelyik magyar csapatra igaz.
Blowfish írta:Tesoro írta:Most a zöldek a lelátón valóban toronymagasan a többi csapat fölé magasodnak ( főleg létszám terén ) , kérdés, hogy ez a nagy "visszatértünk" lendület meddig tart ki. Nyilván az idei szezonban, a szinte 'biztos' bajnoki cím hajhászása közben még sokan lesznek otthon is,idegenben is mindenhol, de egy újabb nki-kupás pofáraesés után nem vagyok benne biztos, hogy fenn lehet tartani ezt a létszámot, lelkesedést.
Ugyan már. A srácok profik, a menetrend szerinti júliusi búcsú után a következő feladatra kell koncentrálni, ami a Mezőkövesd. Gyorsan elfelejtik és megint lehet feszíteni a hazai bajnokságban a következő Tiranáig. Mielőtt bárki reagálna: ez a forgatókönyv bármelyik magyar csapatra igaz.
esnek is ki a picsába mivel sosem kiemelkedtek sehol. What?Gunners írta:Blowfish írta:Tesoro írta:Most a zöldek a lelátón valóban toronymagasan a többi csapat fölé magasodnak ( főleg létszám terén ) , kérdés, hogy ez a nagy "visszatértünk" lendület meddig tart ki. Nyilván az idei szezonban, a szinte 'biztos' bajnoki cím hajhászása közben még sokan lesznek otthon is,idegenben is mindenhol, de egy újabb nki-kupás pofáraesés után nem vagyok benne biztos, hogy fenn lehet tartani ezt a létszámot, lelkesedést.
Nem tudhatjuk hogy Rebrovval mire mennek majd, mondjuk nem nagy szám a Fradi játéka véleményem szerint. A bajnokságot persze valószínűleg megnyerik, de mivel folyamatosan balfaszkodnak minden kupában, esnek is ki a picsába mivel sosem kiemeltek sehol.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég