Lehet, hogy Lanzafaménál is fontosabb kispesti távozott

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.30. 12:31

A tulajdonos személyétől függetlenül.

A Honvéd 15 év után távozó ügyvédjének búcsúlevelét változtatás nélkül közöljük. 

"Kedves Barátaim, Kispest szurkolók! Tájékoztatni kívánlak benneteket, hogy a mai napon kezdeményeztem, hogy közös megegyezéssel szüntessük meg ügyvédi tevékenységemre vonatkozó közel 15 éve fennálló megbízási szerződésemet. A kezdeményezésemet a klub elfogadta.

Ezen időszak alatt a tulajdonos személyétől függetlenül, csakis a klub érdekeit nézve végeztem a megbízásomat legjobb tudásom szerint. Büszke vagyok a legismertebb és az egyik legpatinásabb magyar klubnál eltöltött évekre. Sok mindent tudnék mondani a távozásomról, de nem kívánok belemenni döntésem miértjébe. Köszönöm mindenkinek, aki a munkámat segítette a klubon belül és kívül egyaránt.

Üdvözlettel: dr.Lóránth József ügyvéd"

BSTH

Re: Lehet, hogy Lanzafaménál is fontosabb kispesti távozott

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.30. 12:52

Biztosan oka van annak, hogy nem indokolta.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.30. 13:25

BSTH írta:Biztosan oka van annak, hogy nem indokolta.

Nem tudott közösséget vállalni a Bértollnokkal,ilyen egyszerű,ha szembe jönne velem a Bértollnok én is átmennék az utca másik oldalára.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.30. 13:28

meglehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”