Urbán Flórián nagyon kiosztotta Georges Leekenst!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.11. 09:01

Budapest - Csányi Sándort is megtalálta Urbán.

A magyar válogatott szombaton Ausztrália ellen szenvedett 2-1-es vereséget, így Georges Leekens vezetésével továbbra is nyeretlen a csapat. Urbán Flórián a Facebookon egy kemény hangvételű bejegyzéssel üzent a kapitánynak, valamint Csányi Sándornak.

zaggar
Sztár

Re: Urbán Flórián nagyon kiosztotta Georges Leekenst!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2018.06.11. 10:17

Flóri..lassan felveheted a puzsér melléknevet..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2018.06.11. 13:38

Leekenstől fejlődés szerintem nem lesz... de ami a nagyobb baj ,h jelenlegi válogatott tagoktól sem ( talán 1-2 játékos kivételével)
más kapitánnyal, nem értem ,h ezt az időszakot miért nem lehetett volna kihasználni az u-s válogatott játékosokkal, mert ezt a szintet ők is tudnák, már nyugodtan el lehetett volna kezdeni rögtön az eb után
így nem lesz megint eb kijutás...

most azonnal új kapitányt kell nézni! és a fiatalokat berakni a válogatottba ( ha kell akkor 11 fiatalt a kezdőbe ), talán még menthető lenne az eb-selejtező
EURO 2016
EURO 2020 ?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.06.11. 15:48

ETO FC írta:Leekenstől fejlődés szerintem nem lesz... de ami a nagyobb baj ,h jelenlegi válogatott tagoktól sem ( talán 1-2 játékos kivételével)
más kapitánnyal, nem értem ,h ezt az időszakot miért nem lehetett volna kihasználni az u-s válogatott játékosokkal, mert ezt a szintet ők is tudnák, már nyugodtan el lehetett volna kezdeni rögtön az eb után
így nem lesz megint eb kijutás...

most azonnal új kapitányt kell nézni! és a fiatalokat berakni a válogatottba ( ha kell akkor 11 fiatalt a kezdőbe ), talán még menthető lenne az eb-selejtező

11 sihederrel is csak azt éred el , hogy korán megutálják a válogatottat a kudarcok, és a rájuk eső gyűlölet miatt. Ugyanez a fiatalítani akarás visszaköszön évek óta, de ezt nem lehet drasztikusan csinálni, főleg úgy nem, hogy most aki címeres mezt vesz fel, az garantáltan csak szidalmakban és kudarcokban fog részesülni legalább 2 évig.

1-2 fiatalt mindig be lehet építeni, de kellene egy rutinos, összeszokott mag, ami a csapat gerincét, taktikai alapját adja. Ez hiányzik nagyon, a rutin, a begyakorolt szisztéma, amit ismernének. Itt drasztikus keret-csere helyett vissza kell térni egy ismert alapra, hogy legalább valami elképzelése, játéka legyen a csapatnak. Ebből kiindulva építhető be új játékos, és lassan formálható egy új taktika. De ehhez nem Leekens alkalmas
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”