Bosnjak a válogatotthoz tartott, amikor balesetet szenvedett

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.04. 08:42

Telki - Nagy Dominik sem lesz ott az agyrázkódása miatt.

Két kerettaggal kevesebbel kezdi meg a felkészülést férfi A-válogatottunk a Fehérroroszország elleni idegenbeli és az Ausztrália elleni hazai felkészülési mérkőzésekre. Nagy Dominik még szombaton a Ferencváros balmazújvárosi bajnokiján sérült meg, Predrag Bosnjak pedig vasárnap – épp úton az összetartásra – szenvedett kisebb autóbalesetet.

Predrag Bosnjak vasárnap este, amikor éppen a válogatott összetartására tartott Telkibe, kisebb autóbalesetet szenvedett. A Haladás játékosának nem esett komolyabb baja, mindössze a jobb térdét ütötte be erősebben, a Georges Leekens vezette szakmai stáb a játékossal közösen azonban elővigyázatosságból úgy döntött, hogy eltekint szerepeltetésétől a Fehéroroszország és az Ausztrália elleni mérkőzéseken.

– Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlen helyzet adódott, hiszen nagyon kíváncsiak voltunk rá, hogy Predrag Bosnjak hogyan teljesít az edzéseken, illetve adott esetben a mérkőzéseken – mondta az mlsz.hu-nak a szövetségi kapitány. – Mivel azonban nincs százszázalékos állapotban, ezért abban állapodtunk meg, hogy visszautazik a családjához. Ugyanakkor ha továbbra is ilyen jól teljesít, mint az utóbbi időszakban, akkor a jövőben is nyitva áll majd előtte a válogatott ajtaja.

Természetesen a játékos is csalódottan nyilatkozott a meglehetősen peches helyzetről.

– Annak természetesen örülök, hogy komolyabb bajom nem esett, ugyanakkor csalódott vagyok, hogy nem tudom megmutatni magam, és nem tudom segíteni a csapatot, pedig nagyon vártam, hogy megérkezzek a válogatotthoz és elkezdjük a felkészülést. Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmam ezt bepótolni – fogalmazott Predrag Bosnjak.

Az már korábban eldőlt, hogy az OTP Bank Liga zárófordulójában agyrázkódást szenvedő, ferencvárosi Nagy Dominik nem tud csatlakozni a kerethez, hiszen jelenleg is megfigyelés alatt tartják az Uzsoki utcai kórházban. Kettejükön kívül szerencsére nincs más sérült a keretben, melynek tagjai vasárnap este érkeztek meg Telkibe.

Hétfőn délelőtt egyéni edzés, délután pedig már hagyományos tréning szerepel a csapat programjában.

BSTH

Re: Bosnjak a válogatotthoz tartott, amikor balesetet szenvedett

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.04. 12:50

Predrag Bosnjak mikor lett magyar?
Remélem felépül.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.06.04. 12:53

BSTH írta:Predrag Bosnjak mikor lett magyar?
Remélem felépül.

2013-ban kapta meg az állampolgárságot. Vannak magyar felmenői, bácskai származású.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.04. 12:56

Savaria1919 írta:
BSTH írta:Predrag Bosnjak mikor lett magyar?
Remélem felépül.

2013-ban kapta meg az állampolgárságot. Vannak magyar felmenői, bácskai származású.

Köszönöm szépen. Ezt nem tudtam.

Vissza: “www.nb1.hu”