SuperDepor írta:Adamek írta:Cselszky írta:Gondolod, hogy hasonlóan játszottak volna, ha nem férne bele nekik?
ki tudja
lehet, hogy csak ennyit tudnak
vagy az írek kurva jók
csak egyszer szarna már bele valaki úgy az érdektelenbe, hogy az nekünk kedvezzen
Kissé másképp nézek a továbbjutási esélyeinkre az ír portugál meccs után, nem azért mert a hazaiak nyertek, hanem ahogy. Ha jelentős portugál fölény és sok ziccer mellett - labdabirtoklásban jobbak voltak, de az nem jelent sokat - találnak egy gólt az oké, de bedarálták a luzitánokat, amit abszolút nem néztem ki ebből az ír csapatból. Ezt meg tudják csinálni velünk is, bár tegnap mentek minden mindegy alapon, vasárnap jobban kell figyelniük, nem eshetnek nekünk.
Én csak az összefoglalót láttam, ott 2 gólt es egy helyzetet mutattak. Első gól kapus letámadása, és kapus bénázásából szöglet, majd fejes-gól. Másik ket helyzet magas védelem mögé belőtt labda. Nem úgy tűnt, hogy bedaráltak őket, pont, hogy egy kontracsapat benyomását keltette, akinek akadtak helyzetek a feltolt védelem miatt, és jól éltek vele, amúgy csak nyomozták a labdát.
Egy jó champos csapat, sok futóval es fejelővel .
Ellenünk meg ennyit se mutattak. Persze más tétje volt, első meccs, de mégis, nagy szegyen lenne a focinak, ha ezek jutnak ki a VB-re. Akkor mar nem mutogathatunk Ázsiára meg a karib térségre.
Persze mi se vagyunk sokkal jobbak, de azért nálunk csak akad pár kreatív játékos.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében