Szarka írta:Na, csak a papírforma. Varga fejesgól, Szobo assziszt.
Kellett hozzá hogy Kerkez így eltörje előtte :lol:
Nem csodálom hogy a Gakpo nem passzol neki 10-ből 9 beadása értékelhetetlen
Szarka írta:Na, csak a papírforma. Varga fejesgól, Szobo assziszt.
Mech írta:Javier Arizmendi írta:Nem bánom, ha Nigéria nyer, de nem igazán megérdemelt, hogy ők játszanak otthon, még talán az se , hogy új sanszot kaptak. A csoportban semmit sem csinálták, Gabon meg rohadt jó volr.
Marokkoban van a torna
Mech írta:Javier Arizmendi írta:Nem bánom, ha Nigéria nyer, de nem igazán megérdemelt, hogy ők játszanak otthon, még talán az se , hogy új sanszot kaptak. A csoportban semmit sem csinálták, Gabon meg rohadt jó volr.
Marokkoban van a torna
Maradonapoli írta:Ejukeláció!!!! Ismét vezet Nigéria!!!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Ejukeláció!!!! Ismét vezet Nigéria!!!
Oszibát nyakon verem, megfosztott egy bankrobbantástól
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Ejukeláció!!!! Ismét vezet Nigéria!!!
Oszibát nyakon verem, megfosztott egy bankrobbantástól
arra tettél élőben, hogy ő lövi a következőt?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Oszibát nyakon verem, megfosztott egy bankrobbantástól
arra tettél élőben, hogy ő lövi a következőt?
nem, Nigéria győzelem részese volt egy négyesnek
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:arra tettél élőben, hogy ő lövi a következőt?
nem, Nigéria győzelem részese volt egy négyesnek
:( Vigasztaljon, hogy megvan a pótselejtező-döntő vagy mi!
Szarka írta:Nem láttam ki ugratta ki tőlünk ilyen "szépen" az örményt, de csak gratulálni tudok :/
Majdnem elszórakoztuk a vezetést.
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Nem láttam ki ugratta ki tőlünk ilyen "szépen" az örményt, de csak gratulálni tudok :/
Majdnem elszórakoztuk a vezetést.
HBI szerint Tóth volt az.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:nem, Nigéria győzelem részese volt egy négyesnek
:( Vigasztaljon, hogy megvan a pótselejtező-döntő vagy mi!
plusz 45 perccel a lábakban
Maradonapoli írta:nem lepődnék meg, ha a portugányok ismét belesz*rnának a meccsbe, mint az eb-n a grúzok ellen..
Adamek írta:Maradonapoli írta:nem lepődnék meg, ha a portugányok ismét belesz*rnának a meccsbe, mint az eb-n a grúzok ellen..
szerintem kell nekik a mai lezárás, majd az ormányok ellen belefoshatnak
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég