Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

sznot
Admin

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: sznot » 2025.10.15. 08:25

zaggar írta:Eddig az összes selejtező meccsen rúgtunk legalább 2 gólt, ez szép.
(és a magam részéről külön örülök Szalainak, lehet h sose lesz egy világklasszis, de hogy minden meccsen hajt az tuti, ráférne már a karrierjére egy felfelé ívelő tendencia, megérdemelné.)

Karrierje csúcspontja volt ez a meccs, most kellene visszavonulnia. Mindenkinek jobb lenne.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 10:43

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Ja csak dél-afrika is vezet 2-0ra a szünetben

s pótselejtező a lényeg

Nem lennék a pótselejtezős ellenfelünk helyében!

úgy néz ki sz elődöntős ellenség Gibbon lesz, aztán a Zaire-Kamera győztese
utána jöhet az interkontinentális rakéta projekt, ott remélem Új Kallódónia jön
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.10.15. 11:46

sznot írta:
(és a magam részéről külön örülök Szalainak, lehet h sose lesz egy világklasszis, de hogy minden meccsen hajt az tuti, ráférne már a karrierjére egy felfelé ívelő tendencia, megérdemelné.)

Karrierje csúcspontja volt ez a meccs, most kellene visszavonulnia. Mindenkinek jobb lenne.

Meglehet. Valószínűleg hasznossági szempontból igazad is van. De nekem személy szerint szimpatikusabbak az ilyen típusú játékosok, akik brusztolnak, küzdenek, h a tudásukat ki tudják hozni magukból(még ha az nemzetközi szinten nem is túl magas), mint a körülrajongott sztártehetségek, akikkel idővel mindig elszáll a ló. Lehet h 11 Szalaival minden meccset elvesztenék 11 Rinyaldó ellen, de a 11 Szalai sokkal inkább rokonszenvesebb lenne, mint a 11 celebfocista. (meg kicsit sajnáltam is a srácot, h a németországi kalandja után nagyon kapta az ívet --mondjuk nem véletlenül, azt is hozzáteszem)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.10.15. 11:53

Nem szokásom, de meg vagyok elégedve. Az EB után féltem, hogy Tunya lejtmenetbe kerül.
Tisztességes játékvezetés mellett az ír meccs is meglett volna.
Jerevánban nem szabad elb****ni, mert a zöld hentesek ellen nem akarok nyílt meccset. Mindig kapnak egy felesleges mankót, szeretik őket (fene a világ gusztusát). Pedig úgy kellenek a vb-re, mint púposnak a dongaláb.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 12:10

Kissé tájékozatlan voltam a pótselejtező lebonyolítási rendszerében, abban a hitben éltem, hogy egy play off meccset kell lehozni, de ez még kemény menet lesz. A drótosokat és az olahokat kerüljük el, inkább lengyel, cseh, török bárki más a csoportban
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.10.15. 12:37

SuperDepor írta:Kissé tájékozatlan voltam a pótselejtező lebonyolítási rendszerében, abban a hitben éltem, hogy egy play off meccset kell lehozni, de ez még kemény menet lesz. A drótosokat és az olahokat kerüljük el, inkább lengyel, cseh, török bárki más a csoportban

Lengyelek szövetségi kapitányt váltottak, Urbán Janit kedveli a nép, de ami még fontosabb, hogy Lewandowski is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 14:20

SuperDepor írta:Kissé tájékozatlan voltam a pótselejtező lebonyolítási rendszerében, abban a hitben éltem, hogy egy play off meccset kell lehozni, de ez még kemény menet lesz. A drótosokat és az olahokat kerüljük el, inkább lengyel, cseh, török bárki más a csoportban

leginkább a digókat kellene elkerülni majd
albán, bosnyák, macedón, koszovói lenne a legjobb, de két mákos sorsolásban nem bíznék
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.10.15. 16:06

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:s pótselejtező a lényeg

azért szépen elbaszarintotta a csapat, hogy nyugodt repjegyvásárlás helyett még leszervezett magának + 3 vagy 4 meccset közük egy kontinenseken átcuccolóst
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.10.15. 16:09

https://x.com/fmeetsdata/status/1978420 ... Z6-NA&s=19

Hosszabb leírás esélyekről. Ami meglepett, hogy lehetunk meg első kalaposok is a playoffban, de ahhoz túl sok minden kell:

- mindkét meccsünk megnyerjük
- lengyelek kikapjanak hirvátoktól
- Wales ne nyerje meg az egyik meccsét (?)
- Dánia ne kerüljön a playoffba
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 16:11

Adamek írta:

leginkább a digókat kellene elkerülni majd
albán, bosnyák, macedón, koszovói lenne a legjobb, de két mákos sorsolásban nem bíznék

Az nyilvánvaló, ők bármikor hozhatnak egy portugál, spanyol, német szintű játékot még így is, h kicsit mögöttük vannak. Az én listám kívánságlista, mert a kisantant országaival az aktuális erőviszonyktól függetlenül bármikor elcsúszhatunk. Csehek esetében nem érzem ezt a hendikepet. Másrészt még a kalapok is változhatnak, de igen bosnyák, macedón, koszovó és albán kéne, kb a sorrend is ez a leggyengébbel kezdve.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 16:17

Szarka írta:https://x.com/fmeetsdata/status/1978420671748190715?t=wQIEdJztecX65UBAfZ6-NA&s=19

Hosszabb leírás esélyekről. Ami meglepett, hogy lehetunk meg első kalaposok is a playoffban, de ahhoz túl sok minden kell:

a polákok és a horvátok nincsenek egy csoportban

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 16:17

Szarka írta:https://x.com/fmeetsdata/status/1978420671748190715?t=wQIEdJztecX65UBAfZ6-NA&s=19

nem lehetetlen forgatókönyv, a dánok kovetkező meccse fehéroroszrág, ők csont nélkül kijutnak, mi is behúzhatjuk, főleg ha az ír meccs tét nélküli lesz, horvátok bármikor, bárhol megverhetik a polákokat, wales pedig simán ikszelhet a macedonokkal

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 16:20

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:
abszolút meccsben voltunk szinte végig, az meg, hogy a legvégén ilyen támadásból egyenlítettünk eléggé idegennek hatott magunkat ismerve, 90. perc környékén simán fejpárbajt nyerünk több védő között, meghúzzuk a cselt a tizenhatoson belül, átlépés és érkező a hosszún, tényleg mintha egy igazi modern futballcsapat lett volna, ha még a ballasztot is lecserélnénk motorokra elég jól nézhetnénk ki

apróbetűs megjegyzés, hogy a negyvenéves haknimestert jelen állás szerint egyetlen topválogatott védelme sem tudja még mindig lekövetni, érdemes megnézni az utolsó évének lőlapját, spanyol, német, dán, horvát védelmek is meghajolnak előtte, az az érzésem, hogy a két nyugger aranylabdahalmozó még mindig a top foci a világon és csak a saját döntésükön múlik meddig lesz ez így
sokáig azt gondoltam, hogy egy pióca élősködik a portugálok többre hivatott csapatán, de ez nagyon nem így van, százévesen is ő húzza a szekerüket majd
ja és már megint nincs kapusuk

Nekünk pedig újra van.

Katzirtz óta először

Kakas László már smafu?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.10.15. 16:34

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Nekünk pedig újra van.

Katzirtz óta először

Kakas László már smafu?

Rácz Robi megérdemelte volna '98-99-ben!!! Soha nem felejtjük!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.10.15. 16:40

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Nem lennék a pótselejtezős ellenfelünk helyében!

azért szépen elbaszarintotta a csapat, hogy nyugodt repjegyvásárlás helyett még leszervezett magának + 3 vagy 4 meccset közük egy kontinenseken átcuccolóst

a tök utolsó elleni két iksz kicsit sok volt, ennyire nem hiányozhatott a zsebpénz

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 19:45

Nagyszerű döntés volt Kuznyecov Szergejtől, h 2024-ben elküldte Lukácsot Diósgyőrből. Idióta.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.10.15. 20:01

SuperDepor írta:Nagyszerű döntés volt Kuznyecov Szergejtől, h 2024-ben elküldte Lukácsot Diósgyőrből. Idióta.

Az nyilván egy faszság volt. Ezzel együtt elég furcsa figura, alapjáraton egy NB-s tucatjátékosnak tűnik, akinek közel a 30-hoz kb. 2 kiugró szezonja volt, azok is az NB2-ben. Rossi bevállalta, a srácot pedig érezhetően feldobta a sansz, úgyhogy jó döntésnek tűnik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.15. 20:14

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:s pótselejtező a lényeg

Mind a háromért kár, aki kiesik.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.10.15. 20:16

zaggar írta:
sznot írta:

Meglehet. Valószínűleg hasznossági szempontból igazad is van. De nekem személy szerint szimpatikusabbak az ilyen típusú játékosok, akik brusztolnak, küzdenek, h a tudásukat ki tudják hozni magukból(még ha az nemzetközi szinten nem is túl magas), mint a körülrajongott sztártehetségek, akikkel idővel mindig elszáll a ló. Lehet h 11 Szalaival minden meccset elvesztenék 11 Rinyaldó ellen, de a 11 Szalai sokkal inkább rokonszenvesebb lenne, mint a 11 celebfocista. (meg kicsit sajnáltam is a srácot, h a németországi kalandja után nagyon kapta az ívet --mondjuk nem véletlenül, azt is hozzáteszem)

Szerintem korrekt például, hogy a török tutit otthagyta, és megpróbálta a bundast.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.10.15. 20:31

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nagyszerű döntés volt Kuznyecov Szergejtől, h 2024-ben elküldte Lukácsot Diósgyőrből. Idióta.

Az nyilván egy faszság volt. Ezzel együtt elég furcsa figura, alapjáraton egy NB-s tucatjátékosnak tűnik, akinek közel a 30-hoz kb. 2 kiugró szezonja volt, azok is az NB2-ben. Rossi bevállalta, a srácot pedig érezhetően feldobta a sansz, úgyhogy jó döntésnek tűnik.

Igen, ellentmondásos a pályája. Az nb2-ben (2023/24) magasan kiemelkedett, '24 őszén a feljutás után nehezen talált magára, de egy jó edzőnek látnia kell, h kiben van potenciál, kiből lehet kihozni a legjobbat. Szerjózsa lófaszt se látott.
Feldobja a sansz...nem tudom, szerintem ettől több kell ahhoz, h a második válogatott meccsén sorsdöntő gólt lőjön, majd a világ egyik legerősebb válogatottja ellen beszállva hülyére vegye a Lazio balbekkjét és gólpasszt adjon a 91 percben. Úgy vélem, ha idejében kerül egy jó edzőhöz akkor ma nem 3szoros válogatott, hanem sokkal több.

Vissza: “www.nb1.hu”