Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:felkészül Böbe Békepárti Dani
túl a tréfán amúgy nekem nagyon gyanús, hogy Kerkez Milosevic is nagyjából kiiratkozott a válogatottunkból, kb. minden fingás fontosabb már neki, lerí róla, hogy ha tehetné visszaalázkodna a csetnik brigádhoz, Tunáyával se nagyon csipázzák egymást az a kopasz broki meg marad még vagy 40 évre
úgyhogy balfutóban sajnos egy jó darabig élvezhetjük a nemzet Zsótiját, bár ő akkor is ott fog parádézni ha csak a kapus poszt lesz szabad
Azt honnan gondolod, hogy a szerbeket választaná? A szerbekkel se ért volna el jobb eredményeket, és most sincs jobb esélyük a VB-re.
Az látszik, hogy a klub-karrierje fontosabb, komoly klubhoz szerződhet, ezért nem kockáztat egy sérülést két barátságos meccsen. A tavaly októberi sérülés miatti kimaradása inkább vethető a szemére, mert közben aklubjában nem hagyott ki egy meccset se.
Ugyanakkor ha Rossira megorrolt, megérthető, ha egy kiöregedő NB1-est helyez eléje, 99% hülyének nézné MR-t ha nem Kerkezt játszatja. Aztán a törökök ellen meg letolt kétszer 90 percet. Szóval ez így elég ködszurkálás részemről is. :)
én csak annyit mondok, hogy ha ma választana nem biztos, hogy minket választana egy már jelentősen beindult karrierrel
olyan srácnak látom őt aki azt mondja amit hallani szeretne a kérdező és azt csinálja ami a pillanatnyi érdeke
nagy mázli, hogy a PL szabályok értelmében nem szarhat teljesen bele a válogatottba
Végülis ha vár pár évet akar angol valogatott is lehetne :)
Szerintem a szerb válogatottság mostanság semmivel se előnyösebb, mint a magyar.