BEARGRYLLS írta:Nézegettem a megye 1-es bajnokokat.Nagykanizsa, Körmend, Pápa, nem kicsi települések.
Szezonzáró hazai, Pápa:
eközben az NB2 két feljutójánál összesen nem laknak annyian, mint Kazincbarcikán
BEARGRYLLS írta:Nézegettem a megye 1-es bajnokokat.Nagykanizsa, Körmend, Pápa, nem kicsi települések.
Szezonzáró hazai, Pápa:
ManBat írta:BEARGRYLLS írta:Nézegettem a megye 1-es bajnokokat.Nagykanizsa, Körmend, Pápa, nem kicsi települések.
Szezonzáró hazai, Pápa:
eközben az NB2 két feljutójánál összesen nem laknak annyian, mint Kazincbarcikán
ManBat írta:BEARGRYLLS írta:Nézegettem a megye 1-es bajnokokat.Nagykanizsa, Körmend, Pápa, nem kicsi települések.
Szezonzáró hazai, Pápa: [img]kép.JPG[/img]
moti77 írta:Révész úr, nagyon korrektül beszélt. Nem az a nagyképűségű áradattal beszélt,mint más magyar edző, hanem, építő jelleggel.
moti77 írta:BEARGRYLLS írta:moti77 írta:Révész úr, nagyon korrektül beszélt. Nem az a nagyképűségű áradattal beszélt,mint más magyar edző, hanem, építő jelleggel.
Az érdekes volt, hogy azt mondta azon gondolkodik miként változtatja meg a csapat szerkezetét.Mi köze lesz hozzá?
Passz. Lehet, akkor, Kondi nem lesz edző Várdán, marad Révész edzőként?
Cselszky írta:moti77 írta:BEARGRYLLS írta:Az érdekes volt, hogy azt mondta azon gondolkodik miként változtatja meg a csapat szerkezetét.Mi köze lesz hozzá?
Passz. Lehet, akkor, Kondi nem lesz edző Várdán, marad Révész edzőként?
Kondás lesz az edző, Révész meg szakmai igazgató vagy sportigazgató, valami ilyesmi. Feltételezem, bele fog ugatni mindenbe. Mondjuk Kondásnak ez nem probléma, opportunista faszkalap.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 70 vendég