Cselszky írta:A Vasastól pedig idén már nem menekülünk meg. Bíztam a Kecsóban, de azzal a zsinórban 3 buktával elkúrták.
akkor viszont az MTK mindenképp essen ki!
Cselszky írta:A Vasastól pedig idén már nem menekülünk meg. Bíztam a Kecsóban, de azzal a zsinórban 3 buktával elkúrták.
zaggar írta:Tiszakécskétől pontokat fognak levonni jogosulatlan játékos szerepeltetés miatt.
Adamek írta:zaggar írta:Tiszakécskétől pontokat fognak levonni jogosulatlan játékos szerepeltetés miatt.
viszont ez egy igazán hülye szabály, hogy osztályok közt is viszik tovább a lapokat
Mech írta:Ajka elküldte Csábit, Gaál Bálint veszi át interim a feladatokat (osztrák alsó ligában focizgat már csak)
tabella:
Ajka 22
Csaba 22
Budafok 21
--------------------
Sori 19
Szentlőrinc 19
Savaria1919 írta:Mech írta:Ajka elküldte Csábit, Gaál Bálint veszi át interim a feladatokat (osztrák alsó ligában focizgat már csak)
tabella:
Ajka 22
Csaba 22
Budafok 21
--------------------
Sori 19
Szentlőrinc 19
Gaál melózott már ott az idény elején, még Horváth Andrással közösen. Előbbi nagyot nőtt a szememben, amikor utalt némi összeget a Haladás megmentéséért.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Ajka elküldte Csábit, Gaál Bálint veszi át interim a feladatokat (osztrák alsó ligában focizgat már csak)
tabella:
Ajka 22
Csaba 22
Budafok 21
--------------------
Sori 19
Szentlőrinc 19
Gaál melózott már ott az idény elején, még Horváth Andrással közösen. Előbbi nagyot nőtt a szememben, amikor utalt némi összeget a Haladás megmentéséért.
akkor én is nagyot nőttem? :D (na meg fater)
Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Mech írta:Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Jó lenne jövőre legalább az Nb2-be visszajutni. Ez most jól néz ki eddig.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Jó lenne jövőre legalább az Nb2-be visszajutni. Ez most jól néz ki eddig.
Szerintem is jól néz ki. Nyilván most már a Gyirmót behozhatatlan, meg az augusztus-szeptemberi időszak nagyon félrement, de talán a következő idényre lehet ebből valami.
Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Maradonapoli írta:Kurbli Józsinak lassan szobrot állathatnak Angyalföldön, visszaadja nekik az nb1-et
...és tállaifalvát úgy tűnik idén is megússzuk a mennyeiben :)
Maradonapoli írta:Kurbli Józsinak lassan szobrot állathatnak Angyalföldön, visszaadja nekik az nb1-et
Mech írta:Maradonapoli írta:Kurbli Józsinak lassan szobrot állathatnak Angyalföldön, visszaadja nekik az nb1-et
egyetlen szimpi játékos a Vasasnál (na jó, a másik 10 ex-halis is jó arc)
kíváncsi leszek azért, hogy elengedik a magyar vonalat és megpróbálnak bennmaradni, vagy tolják ezzel a kerettel és akkor megint alászállnak majd egyből
a Kispest sztem biztos, hogy lecseréli a keret felét külföldire
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Jól toljátok, grat!
Gondolom svájci pontossággal érkeznek a bérek! ;)
Egy kis szervezettséggel, meg pénzzel könnyen előre lehet lépni a mogyeri fodball alsóbb osztályaiban, szerintem 2 éven belül nb2, max. 4-5 éven belül nb1 lesz nektek, de ha 3 szezonon belül csináljátok meg a két feljutást (ez a szezon a túlélésről szólt ugye), akkor sem fogok tiltakozni, sőt kalapot lengetek! Lehet nem magamét, mert nekem nincs, de majd a mellettem álló legközelebbi kalaposét.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Repülőrajt!
Jól toljátok, grat!
Gondolom svájci pontossággal érkeznek a bérek! ;)
Egy kis szervezettséggel, meg pénzzel könnyen előre lehet lépni a mogyeri fodball alsóbb osztályaiban, szerintem 2 éven belül nb2, max. 4-5 éven belül nb1 lesz nektek, de ha 3 szezonon belül csináljátok meg a két feljutást (ez a szezon a túlélésről szólt ugye), akkor sem fogok tiltakozni, sőt kalapot lengetek! Lehet nem magamét, mert nekem nincs, de majd a mellettem álló legközelebbi kalaposét.
A szervezettség szerintem most adott, a svájci szál+önkori alapján azt is meg merem kockáztatni, hogy történjék bármi is áprilisban, mi be vagyunk biztosítva. Jó lenne NB I-ről beszélni, de nincsenek irreális elvárásaim, egyelőre belátható időn belül legyen meg a másodosztály.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég