Adamek írta:Kroos kurva lassú de legalább jó durva
Botrányos egy búcsúmeccse volt. Amennyi szabálytalanságot összehozott, abból kétszer is kiállíthatták volna.
Adamek írta:Kroos kurva lassú de legalább jó durva
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:játék képe milyen, van még esély gólra?
van
heiles!
Szarka írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:van
heiles!
Grat az overhez.
Szarka írta:Mech írta:Maradonapoli írta:2 meccset kapott, max a döntőben léphetne pályára, ha bejutnának
a törökök helyében simán bojkolttálnám a továbbiakban az eb-t s hazautaznék
aztán játszadozzon az uefa a farkával
hidd el túlélné az UEFA, ha a törökök elhúznának
kettős mérce azért van rendesen
ez oké volt múltkor a szerbek ellen:
ez szintén oké:
és ez sem számított Katarban politikai véleménynyilvánításnak:
Az albán sasozásért nem kaptak semmit? Balhé biztos volt belőle az rémlik.
Bellingham mozdulata ízléstelen, de nem rasszista vagy konkret nép ellen szólna. Pénzbüntetest kapott, szerintem egy meccset megért volna.
A foci nem semleges a politikától, ez tény, de aki radikális szervezeteket éltet, az ne lepődjön meg ha nem tűrik meg többszázmillió ember előtt.
dingo írta:Szarka írta:Mech írta:hidd el túlélné az UEFA, ha a törökök elhúznának
ez szintén oké:
Bellingham mozdulata ízléstelen, de nem rasszista vagy konkret nép ellen szólna. Pénzbüntetest kapott, szerintem egy meccset megért volna.
A foci nem semleges a politikától, ez tény, de aki radikális szervezeteket éltet, az ne lepődjön meg ha nem tűrik meg többszázmillió ember előtt.
A BLM az nem radikális szervezet?
zaggar írta:Na, ha most még a délamcsi vuvuzelák meg a juharszirupok is x-elnek hajnalban, igen kellemes hétvégém lehet. Leszámítva a hőségriadót, ami miatt úgysem fogok csinálni semmit se.
Adamek írta:zaggar írta:Na, ha most még a délamcsi vuvuzelák meg a juharszirupok is x-elnek hajnalban, igen kellemes hétvégém lehet. Leszámítva a hőségriadót, ami miatt úgysem fogok csinálni semmit se.
utolsó pillanatban vontam vissza a mai X-orgiát
különleges érzékem van a hibázásokhoz
Sanyeey írta:Amúgy ez nem szabálytalan, hogy ennyit toporog valaki mint Ronaldo?
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Na, ha most még a délamcsi vuvuzelák meg a juharszirupok is x-elnek hajnalban, igen kellemes hétvégém lehet. Leszámítva a hőségriadót, ami miatt úgysem fogok csinálni semmit se.
majd holnap javítasz, aprópénzzel sztem bármikor érdemes rápróbálni, bőven hoz, ha bejön (ha meg nem, akkor csak a gombokat veszted el)
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Na, ha most még a délamcsi vuvuzelák meg a juharszirupok is x-elnek hajnalban, igen kellemes hétvégém lehet. Leszámítva a hőségriadót, ami miatt úgysem fogok csinálni semmit se.
majd holnap javítasz, aprópénzzel sztem bármikor érdemes rápróbálni, bőven hoz, ha bejön (ha meg nem, akkor csak a gombokat veszted el)
dingo írta:Szarka írta:Mech írta:hidd el túlélné az UEFA, ha a törökök elhúznának
ez szintén oké:
A BLM az nem radikális szervezet?
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:utolsó pillanatban vontam vissza a mai X-orgiát
nem győzök gratulálni
remélem ez egy öngerjesztő spirál lesz amibe bekerültél
ja és most csapj le a lotyózó csajra, a győztesekre tuti bukik
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:
nem győzök gratulálni
Köszönöm.
Sajnos még mindig van egy olyan hátrányos tulajdonsága, h nem süket-néma...
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:nem győzök gratulálni
Köszönöm.
a hangszálakra tudok orvosságot, sajnos a füljáratokra nem
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:
Köszönöm.
a hangszálakra tudok orvosságot, sajnos a füljáratokra nem
Félig igazad lett már, életemben először vettem egy 5 perces lottót és az ára dupláját kaptam vissza. Ellenben a lottózós lány elutazott tegnap Triesztbe hétvégi nyaralásra, uh most egy szakállmanó adta a mai szelvényt. Ez a kölyök pár napja akár grúz válogatott is lehetett volna ezzel a képpel.
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:a hangszálakra tudok orvosságot, sajnos a füljáratokra nem
Félig igazad lett már, életemben először vettem egy 5 perces lottót és az ára dupláját kaptam vissza. Ellenben a lottózós lány elutazott tegnap Triesztbe hétvégi nyaralásra, uh most egy szakállmanó adta a mai szelvényt. Ez a kölyök pár napja akár grúz válogatott is lehetett volna ezzel a képpel.
fogadjunk, hogy Vili a neve
Maradonapoli írta:RC írta:https://www.csakfoci.hu/eb-2024/eb-2024-hatalmas-ostobasag-miatt-tilthatjak-el-a-negyeddontos-valogatott-kulcsemberet-video
Védekezhetne azzal, hogy ez csak ördögvillázás, rocker módra.
2 meccset kapott, max a döntőben léphetne pályára, ha bejutnának
a törökök helyében simán bojkolttálnám a továbbiakban az eb-t s hazautaznék
aztán játszadozzon az uefa a farkával
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég