Mech írta:ZotyeszKB írta:Mech írta:ha ez az 55 megvan, attól még ugyanúgy marad 200+ m tartozás, plusz állítólag Homlok is követel valamire 300 milliót (bár ez a része már tényleg érthetetlen nekem, hogy ő a mi a faszt követelőzik)
ezt a több mint 500 milliót nyilván ugyanúgy nem fogja az önkori, sem senki kifizetni, ezért sincs ennek a gyűjtésnek semmi értelme
max annyi, hogy befejezzük a tavaszt és pályán esünk ki a megyeibe
remélem a Sabariát élesztik újra nem a Haladást
de ha jól értem a 200 milla meg a 300 milla követelés is a HVSE "sara"...a foci most átment egy kft-be, ami kvázi 0-s, nekik gondolom nincs már dolguk a tartozással
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, de legyen igazad. Hasonlóképp úszta meg az Újpest is pár éve a kizárást.
Amit én látok így kivülállóként...HVSE-nek köztartozása volt enélkül nem adhatta át a licencet az új Kft-nek, aki csak a focit viszi. Köztartozás pipa, így a licenc mehet a Kft-nek, mivel a Kft most alakult, így nekik nem hiszem hogy bármi tartozásuk lenne bárki felé. A HVSE meg rendezze a dolgait ahogy akarja...gondolom jön majd állami támogatás meg TAO ami kicsit kihúzza őket is a mocsárból, bár ahogy látom a futsal már kuka így is.
Ami tragikus az egészbe, hogy Homlok meg Szántó majd egy ejnye bejynével megússza gondolom az egészet, én pont emiatt a rész miatt nem utaltam volna semmit, mert így kvázi az ő meneküléskhüz is hozzájárulok.
Aztán persze Szombathely lévén ha most el is jön egy nyugodt időszak, kitudja meddig tart majd.