Jó vb volt. Nigériát én is szerettem.zaggar írta:nyúl írta:dingo írta:Szintén az a kedvenc vb. Utána meg a 2002- es. Tudom- tudom Dél Korea( akik minden bírói segítség nélkül is jók voltak szerintem) Az aranygólos lebonyolítás nekem tetszett.
A legrosszabb a 90-es volt. A negyeddöntők után nem esett akciógól. Az angolok csoportjában pedig minden idők legrosszabb meccsei zajlottak le, s a végén egálnál sorsolni kellett a továbbjutót.
Nekem a legjobb a 86-os volt, nyilván nem miattunk. Első vb 8 évesen.
A brazil válogatott utoljára játszott brazil focit, Socrates és Zico hattyúdala emlékezetes lett. A franciákkal a 8 között a vb meccsét játszották.
Maradona pedig szárnyalt, egyszemélyes űrfutballt játszott, amit sem előtte, sem azóta senki.
Remek volt a dán csapat Preben Elkjaerral, Laudruppal, a belgák Ceulemansszal, Scifóval. Kiváló volt a szovjet válogatott is.
Én is kedveltem a 98-as vb-t, főleg a Laudrupok utolsó előadása, méltó búcsúja miatt. A horvátoknak is drukkoltam. Örültem, hogy megborították a németeket.
Igazából ettől szép, h mindenkinek más tetszik. Nekem a 94-es vb volt emlékeim szerint a kedvenc, Baggio megdicsőülésével és az abszolút drámájával, Maradona utolsó vb-je, itt szerepeltek a Lecskov-féle bolgárok, asszem itt dőlt össze az egyik kapu is vmelyik mérkőzésen. Milla 600 évesen is gólt rúgott, ekkor fedezte fel a világ Nigériát és ekkor hozták be a mexikóiak azt a hülyeséget, h két lépésről rugdosták a büntetőket. Talán Bolívia egyetlen vb-je és tképpen a görögökön kívül nem szerepelt le nagyon senki se. (igaz, nekünk itt már a selejtezőben sem osztottak lapot)
A svédek is nagyot mentek.