Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:az már nem lesz elég a papi kék szemére, kurva nagy lett az infláció
legyen 250?
250 k dolcsiban
na ez már dolcsi vita
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:az már nem lesz elég a papi kék szemére, kurva nagy lett az infláció
legyen 250?
250 k dolcsiban
Maradonapoli írta:Este fél7-ig nincs érdekelt meccsem a főszelón, így unaloműzés gyanánt kipróbálom Zaggar trükkjét 20-as alaptéttel: 400 ft-al
Fayoum FC - Telephonat Beni Suef FC H - 1,67
Wigan-Hull U21 H - 1,71
Hapoel Nof Hagalil - IhudBnei Shfaram H - 1,71
Puszca Niepolomice - Garbarnia Krakow H - 1,57
Sleza Wroclaw - Piast Zmigorod H - 1,38
Wayanad United - Luca SFC H - 1,49
Max nyeremény 1596 HUF
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Este fél7-ig nincs érdekelt meccsem a főszelón, így unaloműzés gyanánt kipróbálom Zaggar trükkjét 20-as alaptéttel: 400 ft-al
Wigan-Hull U21 H - 1,71
Max nyeremény 1596 HUF
tetszetős a polák vonal, remélem bejön
Maradonapoli írta:Este fél7-ig nincs érdekelt meccsem a főszelón, így unaloműzés gyanánt kipróbálom Zaggar trükkjét 20-as alaptéttel: 400 ft-al
Wigan-Hull U21 H - 1,71
Max nyeremény 1596 HUF
Maradonapoli írta:zéerténél még lehetnek kavarodva az új rendszerben, úgy tettek rá valamiért 333 ft-t a számlámra, hogy nem is játszottam....
Adamek írta:Maradonapoli írta:zéerténél még lehetnek kavarodva az új rendszerben, úgy tettek rá valamiért 333 ft-t a számlámra, hogy nem is játszottam....
függőségi bónusz
Maradonapoli írta:Nem értem bazmeg, most 428 ft-t toltak rá.
Zaggar! Létezik az, hogy részletebe fizetik ki ezt a 6/3-t? Elvileg a hatodik meccs törölve és technikailag függőben a fogadás...

Savaria1919 írta:
zaggar írta:Fellőttem egy 6/3-ast, de gondolom este majd úgy érzem, h nem kellett volna.
Vietnám, Zöld-foki szk., Szenegál, Guinea, Sunderland, Holstein Kiel. Mind hazai.
Maradonapoli írta:ezek ott a zéerténél nem hiszem, hogy épelméjűek , lassan 20 perce nem lehet kiszedni lóvét, pedig semmi nem változik a meccs állás, csak azért, mert időközben elkezdődött a szelvényről egy másik is - persze a másik lassan véget ér és mivel nem tudok lóvét kivenni, bukik... hihetetlenül kisstílű buzik...
Adamek írta:Savaria1919 írta:
mi ez, egy szoláriumban volt a bemutatás?
Maradonapoli írta:Nem értem bazmeg, most 428 ft-t toltak rá.
Zaggar! Létezik az, hogy részletebe fizetik ki ezt a 6/3-t? Elvileg a hatodik meccs törölve és technikailag függőben a fogadás...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 49 vendég