Maradonapoli írta:A németeknek is be lehet fagyva a picsája, alig esik gól.
a ázsiai dzsembori lehet még látványos, ma három meccsen esett két gól, az is pótázsiai csapattól
Maradonapoli írta:A németeknek is be lehet fagyva a picsája, alig esik gól.
Adamek írta:Maradonapoli írta:A németeknek is be lehet fagyva a picsája, alig esik gól.
a ázsiai dzsembori lehet még látványos, ma három meccsen esett két gól, az is pótázsiai csapattól
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A németeknek is be lehet fagyva a picsája, alig esik gól.
az ázsiai dzsembori lehet még látványos, ma három meccsen esett két gól, az is pótázsiai csapattól
milyen meccsekre gondolsz Mester?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:az ázsiai dzsembori lehet még látványos, ma három meccsen esett két gól, az is pótázsiai csapattól
milyen meccsekre gondolsz Mester?
ÁB vagy mi
Maradonapoli írta:nah, a Betis megmentette a napom...
zaggar írta:Maradonapoli írta:nah, a Betis megmentette a napom...
mit gondolsz holnapra egy Lazio-Parma-Casertana hazai hármashoz? Mondjuk eléggé alacsonyak az oddsok, nem szeretem az ilyeneket, de ezek eléggé simának tűnnek.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:milyen meccsekre gondolsz Mester?
ÁB vagy mi
töredelmesen be kell vallanom, én elvesztettem a fonalat
Maradonapoli írta:nah, a Betis megmentette a napom...
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:nah, a Betis megmentette a napom...
mit gondolsz holnapra egy Lazio-Parma-Casertana hazai hármashoz? Mondjuk eléggé alacsonyak az oddsok, nem szeretem az ilyeneket, de ezek eléggé simának tűnnek.
A Lazio, Parma nekem is benne van a szextettemben - persze óvatos duhajként 1X-ekkel, statokat nézve a Casertana is jó ötletnek tűnik 1X-re. Ugyanakkor én sima győzelmekre nem fogadnék.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:ÁB vagy mi
töredelmesen be kell vallanom, én elvesztettem a fonalat
Ázsia Bajnokság, egyidőben az afrikaival
Adamek írta:Maradonapoli írta:nah, a Betis megmentette a napom...
Betis-Elefántcsontpart-Inter trió
Szarka írta:Isak és Gordon a fotball istenei és Bruno az ő prófétájuk :D B)
Szarka írta:Szarka írta:Isak és Gordon a fotball istenei és Bruno az ő prófétájuk :D B)
Sajna bebizonyosodott hogy csak hamis próféták és ál-Messiások voltak, a foci jelenkori messiása megérkezett a 69. percben, és 20 perc alatt megfordította a meccset. :(
Szarka írta:Szarka írta:Isak és Gordon a fotball istenei és Bruno az ő prófétájuk :D B)
Sajna bebizonyosodott hogy csak hamis próféták és ál-Messiások voltak, a foci jelenkori messiása megérkezett a 69. percben, és 20 perc alatt megfordította a meccset. :(
zaggar írta:Igencsak nyögvenyelősre sikeredett ez a Lazio győzelem, vezéráldozatokkal a Napoli elleni rangadóra. Igazából nem is könnyű eldönteni, h Zákányi vagy Csiró volt az osztály hülyéje..de legalább a fogadásokat hozták.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 91 vendég