nyúl írta:Mexikóból 2-9-cel fordultunk haza. Nem sansztalan, ha Gündoganék lábában benne maradt a boogie.
Magyar ez a válogatott. A nem magyar is magyar benne. Én nem követem a klubfocit iksz éve, kivéve a mennyeit. Ez a Kerkez tényleg angol első osztályú? Jó darabig nem ismerte fel, milyen rendezvényen van.
Szoboszlait, gondolom, most sikk leköpni. Emlékszem jelentős megmozdulásaira a múltból, így nem bohócodok le oda, hogy vaknak nevezzem, de amit ma csinált az első nagy tornáján bemutatkozva, mint kulcsember, az majdnem nulla. Komoly csalódás. Nekem túl kényelmes, már-már flegma. Nem olyan magas az a domb, amin ő a kokas.
Szóval mégis ártott a hype.
Jó céh ez a Svejc, nem hamisítottak az iparigazolványok, de görcsöt szimuláló, alamuszi csicskajancsiba töpörödtek alig nyomásunkra. A török is sárgáig túráztatta az agyát a partvonalnál. A közép alja. S ezek is beáraztak.
Túlzó. Egyrészt a svájci jó csapat és most jol is játszott. Mi adtunk nekik teret, de ettől még mesterien hozták le a meccset. Inkább a közép teteje.
Aki látta a válogatottunkat, tudja, hogy nem ez a szintünk, még a Lang-Fiola-Szalai hármassal se. Most minden gyengeségünk kihasználták, és valszeg Rossi is benézte a taktikát. Én továbbra is úgy látom jobbak vagyunk a skótoknál, és remélem hogy szorosra hozzuk a németek ellen.