Elek elküldte a jó k.. anyjába a paksi középpályást

Cselszky
Aranylabdás

Re: Elek elküldte a jó k.. anyjába a paksi középpályást

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2016.11.30. 15:02

Dzsotti írta:
Libritor írta:
Petike írta:Ha Elek személyesen fenyegette volna, akkor miért akart volna kezet fogni vele? Nem életszerű. A szurkolók fenyegették, most is rengeteg kis tini irogat neki FB-n, ez a nagy "fenyegetés".

Az első meccses szabálytalanság pedig egyértelműen sérülés okozására ment.

Semmi köze nem volt a szándékának a sérülés okozáshoz. Buta, felesleges szabálytalanság volt, de ennyi. Van 1000 ilyen.

Majd, ha valaki direkt odarúg a térdedre is ugyanezt mond.

Sokan várják a lehetőséget, hátha eldugja a képét a fórumfocira.Kép
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Elek elküldte a jó k.. anyjába a paksi középpályást

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.11.30. 16:17

Maradonapoli írta:
Szpari4Life írta:
Maradonapoli írta:a szurkerek fenyegették max ezt a paréjt az eset után, nem hinném, hogy Elek személyesen... akkor ez a kis gizmó még akkor simán feljelentette volna

Hát a torok előtt húzogatott kéz nekem elég személyes. Lehet, hogy nem ő személyesen, hanem barát, rokon hívogatta, de én sem fogtam volna kezet a helyében vele, ha nem állította le a betyárokat. Gyerekes. Nem hiszem, hogy szurkolók hívogatták - bár attól lehet -, mert anno én nem emlékszem, hogy ekkora port kavart volna. Most visszanézve sem érzem, hogy direkt csinálta, taktikai szabálytalanságot akart szerintem, Elek szarul jött ki belőle. Azért elég sűrű az efféle ütközés, de nagyon ritka belőle a sérülés. Valszeg Elek is tucatjával csinált már ilyet.
Szakály nyilatkozatából én arra következtetek, hogy első körben az MLSZ-hez fordult és számára kedvező, elfogadott szankciók hiánya esetén fel fogja jelenteni Elekéket.

Nem tudom melyiknek van igaza, mert nem voltam ott minden pillanatban, de a jelenleg ismert információk alapján nálam nem Szakály a sáros. Tipikus magyar, darabos tucatfocista, kevés ésszel, de most nem érzem vétkesnek. Ennyi erővel, akkor az EB-kerettagoknak a hátára kell egy geci nagy matrica, VIGYÁZZ! Megyek az EB-re! felirattal, aztán senki se érjen hozzájuk.
Vagy nyomják ilyenbe: :D
Kép

Meccs előtt már megalapozta ez a kis türhő, hogy nem fogott vele kezet, aztán meccsen gondolom tovább húzta az amúgy is már felidegelt Eleket. Olcsón megúszta ez a kis geci, azt kell mondjam és még most is pattog.

Hagyjuk, nagyon felhúztad magad. Felesleges ezen pörögni így. Felőlem vissza is vonulhat mindkettő, aztán házasodjanak össze, áldásom rájuk. :D
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”