Szarka írta:Maradonapoli írta:Enyhítendő a nemzet fájdalmát: megszálljuk a premierlíget!
A MI FIUNK, Kerkez Miklós az AFC Bornemauszhoz igazolt!!!
Úgykellmondanihogybórnmüf
személyes kedvencem a Lejcseszter
Szarka írta:Maradonapoli írta:Enyhítendő a nemzet fájdalmát: megszálljuk a premierlíget!
Javier Arizmendi írta:a jóérzésű ződekkel együtt tudok érezni, akik szerint kinőtték a bajnokságot, meg a stadit, meg az egész országot, azokon persze röhögök. Kubatov, Orosz, Hajnal mikor repül?
Savaria1919 írta:Máté Csaba a beugró, segédje Leó.
A czestochowai sikerkovács Papszun állás nélküli, vele jól járna a Fradi.
Savaria1919 írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Enyhítendő a nemzet fájdalmát: megszálljuk a premierlíget!
Javier Arizmendi írta:a jóérzésű ződekkel együtt tudok érezni, akik szerint kinőtték a bajnokságot, meg a stadit, meg az egész országot, azokon persze röhögök. Kubatov, Orosz, Hajnal mikor repül?
Adamek írta:Savaria1919 írta:Máté Csaba a beugró, segédje Leó.
nahát mekkora meglepi
Adamek írta:Savaria1919 írta:Szarka írta:Úgykellmondanihogybórnmüf
remélem egyszer ott lesz vezetőedző Pocsettínó
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Enyhítendő a nemzet fájdalmát: megszálljuk a premierlíget!
én ezt nem fogom tudni kimondani, igazoljon valami normális csapatba
Savaria1919 írta:Máté Csaba a beugró, segédje Leó.
SuperDepor írta:Adamek vigyétek Kuznyecovot a kispadra a tizenegy légióssal együtt akit idehozott három hét alatt. Jól jártok vele. Bár kicsit Idegebeteg.
SuperDepor írta:Adamek vigyétek Kuznyecovot a kispadra a tizenegy légióssal együtt akit idehozott három hét alatt. Jól jártok vele. Bár kicsit Idegebeteg.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Máté Csaba a beugró, segédje Leó.
nahát mekkora meglepi
Mester! Ha esetleg te vennéd át az irányítást Máté Csabitól, ugye viszel magaddal bólyarakosgatónak? Kurva jó másodedző lennék szerintem! Én lennék a jó zsaru, aki haverkodik a spílerekkel, kezedben meg ott lenne a korbács. Persze, ha valaki összeesküdne ellened, akkor sutyiba egyből jelenteném! Ideális páros lennénk. Harag Atya és Szív Atya.
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek vigyétek Kuznyecovot a kispadra a tizenegy légióssal együtt akit idehozott három hét alatt. Jól jártok vele. Bár kicsit Idegebeteg.
szerintem Túlélő Csabesz gyorsan megbukik az EKL selejtezők alatt, aztán előkapják Lipcseit
télen meg jön az időközben Berlinben bukó idegzsába Pál
kb ezt nézem ki a jelenlegi cirkuszból
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek vigyétek Kuznyecovot a kispadra a tizenegy légióssal együtt akit idehozott három hét alatt. Jól jártok vele. Bár kicsit Idegebeteg.
szerintem Túlélő Csabesz gyorsan megbukik az EKL selejtezők alatt, aztán előkapják Lipcseit
télen meg jön az időközben Berlinben bukó idegzsába Pál
kb ezt nézem ki a jelenlegi cirkuszból
Maradonapoli írta:Újabb Nemzethy Gyásznap!
Kiesett a DAC a Dilis Gorival szemben... :((((
Jaj szegény nersevikek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég