Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Az összefoglalóra utólag is rámondhatta a szöveget. Én az élő közvetítésről beszélek. Határozottan arra emlékszem, amit leírtam, de a 28 év távlat miatt nem tudom teljesen kizárni, hogy tévedek. Bennem így maradt meg.
úgy rémlik, hogy nem vett tudomást az egyenlítésről, de aztán még adásban rájött (vagy rászóltak)
Igen, végül rájött, közben lefújták a meccset, érzékelhette a játékosok nem várt reakcióját, és feltételezésem szerint vagy rászóltak, vagy szimplán az eredményjelzőre nézett.
Szvsz nem nem vett tudomást, hanem a gólt sem látta, mert belefeledkezett a németek dicsőítésébe. Nem tudom, mi a fenével foglalkozott, de hogy a pályát nem figyelte, az biztos. :)
Erre most egész véletlenül rosszul emlékszel. Mióta nem jutunk ki a VB-kre, Kolumbia a kedvenc csapatom, minden meccsüket lelkesen követtem, és ez a németek elleni nem is merülhetett feledésbe. Littbarski a meccs vége felé talált be, és Knézy őrjöngött, hogy lám-lám, a kolumbiaiak nem tudták kihúzni, és van igazság. Erre a hosszabbítás utolsó percében, miközben Knézy a németek nagyszerű győzelmét konstatálta,és élvezett a gyönyörtől, hirtelen váltania kellett, és így közvetített:
"Rincón helyzetben, Rincóóóón, góól. 1-1. Hát, mégis tudnak focizni ezek a kolumbiaiak."
Majd értetlenül és zavarodottan zárta a közvetítést, mert nem az általa várt és jósolt eredmény született.