Sanyeey írta:Szép volt, srácok!
Bandit és Elemért a válogatott élére!
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:és ki lesz utána, az 5 szokásos resztli után?
Akadémista beugró feltörekvő edzőpalánta, aki rögtön a csapathoz totál nem passzoló játékrendszert akar alkalmazni. Aztán két meccs után váltja őt vki a kerengőből (Véber, Mátyus ilyen kaliberek)
Artner Tomira semmi esély? nekem hiányoznak a meccsvégi minden realitást és nyelvtani keretrendszert nélkülöző összegzései
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Akadémista beugró feltörekvő edzőpalánta, aki rögtön a csapathoz totál nem passzoló játékrendszert akar alkalmazni. Aztán két meccs után váltja őt vki a kerengőből (Véber, Mátyus ilyen kaliberek)
Artner Tomira semmi esély? nekem hiányoznak a meccsvégi minden realitást és nyelvtani keretrendszert nélkülöző összegzései
Éppen a Kaposvárt virágoztatja fel. Plusz Illésékkel sincs kibékülve. A bőcsi Tóth Lászlóra van némi esély, ha jól tudom ő klub nélküli, plusz Béláék haverja.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:és ki lesz utána, az 5 szokásos resztli után?
Akadémista beugró feltörekvő edzőpalánta, aki rögtön a csapathoz totál nem passzoló játékrendszert akar alkalmazni. Aztán két meccs után váltja őt vki a kerengőből (Véber, Mátyus ilyen kaliberek)
kristof98.haladas írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Akadémista beugró feltörekvő edzőpalánta, aki rögtön a csapathoz totál nem passzoló játékrendszert akar alkalmazni. Aztán két meccs után váltja őt vki a kerengőből (Véber, Mátyus ilyen kaliberek)
Én bírom Artnert,annak idején is többnyire meg voltam elégedve vele.Az edzősködése idején nem volt valami kreatív a csapat,de azt bőven ellensúlyozta azzal,hogy fizikálisan rendben volt a csapat,volt hajtás és fegyelem,ami ebben a magyar bajnokságban már biztos recept egy stabil csapathoz.
BEARGRYLLS írta:Cselszky írta:BEARGRYLLS írta:Úgy látszik Holman volt a fék.
Feltűnő, hogy a Holman-Bódi váltás után Tőzsér is elkezdett legalább kocogni. Addig vígan elsétálgatott a haverjával.
Beállt a sorba, nem akar egyedül ácsorogni.Vajon Bandibának szólt valaki, hogy Holmannak játszani kell vagy a mester vak.Európában rajtunk kívül már minden ország felszámolta ezt a támadó középpályás posztot úgy a kétezres évek legelején.
Trinidad írta:Nem regen a Vidinek az ajandek tizi, ma nekunk. Mit lehet erre mondani??? Kulonben gratula, mera nagyon kellett ez sracok!!!! Herceg csak tud valamit...
Cselszky írta:Trinidad írta:Nem regen a Vidinek az ajandek tizi, ma nekunk. Mit lehet erre mondani??? Kulonben gratula, mera nagyon kellett ez sracok!!!! Herceg csak tud valamit...
Szerintem teljesen jogos volt. A Vidiét is be lehetett fújni, de a mostani annál is egyértelműbb szituáció.
Trinidad írta:Mengolo flelelmetesen jol kerult helyzetbe, ott viszont magasat ugrott es a labat lelogatva beakasztotta a lecbe.A labat, ha nem akasztja be szandekosan, akkor kontakt sincsen a ket jatekos kozott. Ez siman sarga es szabi kifele. Henty-t pedig elnyomta Szacsa, ennyi vidaman belefer ma a fociba, de Kassai "klasszisa" megmentette az anyagilag jol felatomizalt Vidit.Cselszky írta:Trinidad írta:Nem regen a Vidinek az ajandek tizi, ma nekunk. Mit lehet erre mondani??? Kulonben gratula, mera nagyon kellett ez sracok!!!! Herceg csak tud valamit...
Szerintem teljesen jogos volt. A Vidiét is be lehetett fújni, de a mostani annál is egyértelműbb szituáció.
Savaria1919 írta:Ma délben döntenek Mészöly sorsáról Béláék. A rangadó szerint Pacsi Bálint lehet az utódja.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Ma délben döntenek Mészöly sorsáról Béláék. A rangadó szerint Pacsi Bálint lehet az utódja.
beletört Kicsi Kálmi foga Hullmosiba
Savaria1919 írta:Ma délben döntenek Mészöly sorsáról Béláék. A rangadó szerint Pacsi Bálint lehet az utódja.
Trinidad írta:Mengolo flelelmetesen jol kerult helyzetbe, ott viszont magasat ugrott es a labat lelogatva beakasztotta a lecbe.A labat, ha nem akasztja be szandekosan, akkor kontakt sincsen a ket jatekos kozott. Ez siman sarga es szabi kifele. Henty-t pedig elnyomta Szacsa, ennyi vidaman belefer ma a fociba, de Kassai "klasszisa" megmentette az anyagilag jol felatomizalt Vidit.Cselszky írta:Trinidad írta:Nem regen a Vidinek az ajandek tizi, ma nekunk. Mit lehet erre mondani??? Kulonben gratula, mera nagyon kellett ez sracok!!!! Herceg csak tud valamit...
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Ma délben döntenek Mészöly sorsáról Béláék. A rangadó szerint Pacsi Bálint lehet az utódja.
Beletöretik Béláék. Nem Mészöly a fő felelőse a kialakult helyzetnek.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Ma délben döntenek Mészöly sorsáról Béláék. A rangadó szerint Pacsi Bálint lehet az utódja.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég