Kizárták az AC Milant

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Kizárták az AC Milant

HozzászólásSzerző: banok » 2018.06.29. 17:10

Cselszky írta:
banok írta:
ryanmckane írta:
csak a Digi nem közpénzből licitált mindenre 3x többet, mint a többi versenytárs

Ez a végeredmény szempontjából lényegtelen és a TV2 csoportnak nem csak állami bevételei vannak...

Mikor lettél ilyen hetyke NER-vitéz? Lemaradtam róla.

Nem vagyok NER vitéz csak utálom ha valaki pontatlanságokat ír...

daneee
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: daneee » 2018.06.29. 17:17

banok írta:
Cselszky írta:
banok írta:
Ez a végeredmény szempontjából lényegtelen és a TV2 csoportnak nem csak állami bevételei vannak...

Mikor lettél ilyen hetyke NER-vitéz? Lemaradtam róla.

A tenyekkel nehez vitatkozni: nem lehet ralicitalni, mert ha kell, akkor allami kasszabol raknak bele,hirdetesek utjan. Sport teve eleg nehezen nyul ennyire melyre. Mert piacilag nem erne meg. Ahogy a TV2nek sem eri meg gazdasagilag. Kit erdekel, hogy megkozeliti a film+-ot? Jellegtelen 1-2%, es ebbol csinaltak kb 10 adot. Raadasul nemelyik korabbi adorol lett aznevezve. Az,hogy eleri az x-et, az nem jelenti, hogy nyereseges.
Régen minden jobb volt.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2018.06.29. 17:26

daneee írta:
banok írta:
Cselszky írta:Mikor lettél ilyen hetyke NER-vitéz? Lemaradtam róla.

A tenyekkel nehez vitatkozni: nem lehet ralicitalni, mert ha kell, akkor allami kasszabol raknak bele,hirdetesek utjan. Sport teve eleg nehezen nyul ennyire melyre. Mert piacilag nem erne meg. Ahogy a TV2nek sem eri meg gazdasagilag. Kit erdekel, hogy megkozeliti a film+-ot? Jellegtelen 1-2%, es ebbol csinaltak kb 10 adot. Raadasul nemelyik korabbi adorol lett aznevezve. Az,hogy eleri az x-et, az nem jelenti, hogy nyereseges.

A Film+ és a Mozi+ az egyik legnézettebb kábeladó gyakran agyonverik (!!) a Duna TV-t. Tte kérdezted, hogy szükség van-e a Mozi+-ra vagy Izaura TV-re én meg válaszoltam ,hogy a nézettségi adatok alapján igen.

Vissza: “www.nb1.hu”