HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.04.19. 11:38
Elnézve ezt az ünneplős videót, meg a meccs utáni nyilatkozatokat, hét hazai vereség után lehetett volna szerényebben, méltósággal viselni a sikert. Értem, hogy átszakadt egy gát, lelkileg jót tesz ez agyőzelem a brigádnak, csak közben el lettek üldözve a szurkolók, olyan csapatok vitték el innét könnyedén a három pontot, amelyek pár éve nem gondolták volna, hogy valaha a Rohonci úton lépnek pályára bajnoki meccsen. Szóval szépen csendben tessék dolgozni, újjáépíteni az elveszített bizalmat.
Ki már nem eshetünk, 16 pontos előnyünk van a már vonal alatti budaörsiekkel szemben. Talán, ha a Szpari meccs 15. percétől kezdve abban a szellemben és mentalitással futballozunk, mint tegnap, akár tétje is lehetett volna ennek a meccsnek. Ez a vonat elment.
Ami a DVTK-t illeti, ez a félévenkénti csapatátépítés Angyalföldön sem hozott feljutást. Pénz nem számít módjára próbáltak erősíteni jónevűnek tűnő spílerekkel, de szerintem egyedül Könyves az aki bevált és alapember lett. Eppel Kispesten is gyenge volt, Máriónak nálunk sem volt erős szezonja, a Kecsóról átcsábított bekk lehetőséget se kapott, Hornyák és Horváth is csak csereember. Vukmir kinevezése egyelőre zsákutca, a Vasas-Schindler párost idézi, ott sem jött össze az osztályváltás. Kezdettől fogva furcsa volt nekem, hogy a tulajváltást követően a klub vezető alkalmazottjai a helyükön maradhattak, élén Benczéssel, a kikezdhetetlennel. De hát ők tudják, vagy éppenséggel nem tudják.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.