Újpest MTK V
Nyíregyháza Kisvárda X
Debrecen Győr H
Felcsút Paks H
Zalaegerszeg FTC X
DVTK - Ajka V 4,10 ajánlom mindenkinek
Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
Ahhoz képest, hogy tavalyi nyitányon fordulóként állítottak ki tőlünk embereket VAR-ozas után, ami közt volt megmosolyogtató is, a tegnapi könyökös után még ki sem hívták a jv-t…
Bár lehet a lokinak nagyobb kár ha Batik játszik :)
- zaggar
- Sztár
Rossebb ebbe a nyomorult felcsútba, hát így árad a szar, hogy a fost se mossa el??
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
-
Cselszky
- Aranylabdás
Az első félidő mindkét részről gyalázatos volt, a második kapcsán jár a dicséret a küzdőszellemért, de a hatékonyság félelmetesen gyenge, 13 szögletből semmi, gyömöszölés leginkább.
Dzsudzsák majdnem 40 évesen 25 nap alatt a 8. meccsét játssza, és muszáj pályán tartani, mert nincs a helyére senki. Igazán a Boskovics nevű forma irritál, totál szint alatti, ma is volt pár olyan húzása, hogy csak lestem, azt zavarnám el a retekbe, aki idehozta.
Jó persze, hogy az egyébként meggyengült ETO-tól nem kaptunk ki, mégiscsak a bajnokok (ma ők is, mi is sérültekkel voltunk tele), de az edző lelkesültségét túlzónak éreztem. A dánoktól kaptunk 8-at, hát jó, hagyjuk, a bajnokságban 4 meccs után 4 ponttal állunk, gólokat alig-alig szerzünk. Tudomásul veszem, hogy a jobbakat eladtuk, és U-korúakkal próbálunk kísérletezni, rendben, de azért legyünk már mértéktartóak. A padunkon szinte csak 16-20 éves U-kölykök voltak, az igazolásaink zöme gyenge és/vagy sérült. A mai pozitívum, hogy Dénesben láthatóan motoszkál valami, illetve Guerrero az egyik legjobb meccsét tolta, mióta itt van.
Dzsudzsák majdnem 40 évesen 25 nap alatt a 8. meccsét játssza, és muszáj pályán tartani, mert nincs a helyére senki. Igazán a Boskovics nevű forma irritál, totál szint alatti, ma is volt pár olyan húzása, hogy csak lestem, azt zavarnám el a retekbe, aki idehozta.
Jó persze, hogy az egyébként meggyengült ETO-tól nem kaptunk ki, mégiscsak a bajnokok (ma ők is, mi is sérültekkel voltunk tele), de az edző lelkesültségét túlzónak éreztem. A dánoktól kaptunk 8-at, hát jó, hagyjuk, a bajnokságban 4 meccs után 4 ponttal állunk, gólokat alig-alig szerzünk. Tudomásul veszem, hogy a jobbakat eladtuk, és U-korúakkal próbálunk kísérletezni, rendben, de azért legyünk már mértéktartóak. A padunkon szinte csak 16-20 éves U-kölykök voltak, az igazolásaink zöme gyenge és/vagy sérült. A mai pozitívum, hogy Dénesben láthatóan motoszkál valami, illetve Guerrero az egyik legjobb meccsét tolta, mióta itt van.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
alehndr írta:Ahhoz képest, hogy tavalyi nyitányon fordulóként állítottak ki tőlünk embereket VAR-ozas után, ami közt volt megmosolyogtató is, a tegnapi könyökös után még ki sem hívták a jv-t…
egy biztos, a VAR kurva nagy válságban van jelenleg
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi