Szombati foci: Fradi-Vidi!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.03.30. 14:18

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nem tudom ki az a Funsho Bamgboye - Haladásban és Videotonban játszott - , állítólag már Miskolcon van, hát ez úgy kell ide, mint egy falat kenyér.

A Vidiből emlékszem rá, nem váltotta meg a világot. Savaria biztos többet tud róla még a halis időkből.
Mondjuk ha március végén beesik Miskolcra, akkor nincs szerződése; nem tudom, milyen állapotban lehet egy ilyen játékos.

Tíz éve, még 2016 decemberében csatlakozott hozzánk néhány hét erejéig, és meggyőzte Mészölyt, hogy érdemes szerződtetni.
"Funsho Bamgboye fiatal, jókedvű és nyitott játékos, nagyon jól beszél angolul, ezért könnyű vele szót érteni. Alaposan felmértük az állapotát, megismertük a képességeit. Kiváló ajánlólevéllel érkezett hozzánk, de a saját szemünkkel is meg akartunk győződni arról, valójában mit tud. Gyors, jó ütemérzékű labdarúgó, remekül fejel, és a rúgótechnikáját sem érheti kritika, sőt, mint kiderült, a kapu előtt is feltalálja magát."
2017 januárjában szerződtettük, jutott pár perc neki azon a tavaszon a felnőtt keretben is, de a következő idényt az Illés Akadémián töltötte, abban az idényben bajnok lett az U19-esekkel. 2018 nyarától már egyre többször számoltak vele a nagycsapatban, abból a nagyon tré keretből kitűnt, a kieséses évadunkban házi gólkirály lett. Egy jó meccsére emlékszem, amikor csereként beállva duplázott az Újpest ellen és nyertünk 0-2-ról 3-2-re.
Kiestünk, maradhatott volna akár a másodvonalra is, de nyilván nem akart, meg kapott ajánlatot is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2026.03.30. 14:18

SuperDepor írta:Nem tudom ki az a Funsho Bamgboye - Haladásban és Videotonban játszott - , állítólag már Miskolcon van, hát ez úgy kell ide, mint egy falat kenyér.

Hajtós játékos volt, persze korlátozott képességekkel. Én inkább kedveltem.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.03.30. 15:16

Amikor még halista voltam, kedveltem a játékát. Alapból azt mondom, jól jár(ná)tok vele, csak nem tudni milyen fizikai állapotban van, mert már jó ideje nincs csapata - de a Hatayspor zűrös gárda, földrengés sújtotta terület, így minimális források, nem biztos, hogy a teljesítménye miatt rakták ki, főleg hogy 10/3-os a meccs/gól mutatója, ha nyári alapozásra érkezne, tutira azt mondanám ősztől a csapat erősségévé válna, így sajna kicsit lutri, de nem feltétlen a játékos hibájából.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.04.04. 20:45

nem igaz, h ezeket a nyomorult libásokat sem tudjuk megint megverni..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.04.04. 21:27

zaggar írta:nem igaz, h ezeket a nyomorult libásokat sem tudjuk megint megverni..

pfff.....khrgfhrm...faxa...
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.04. 21:31

Jurek lehet elintézte az anyaklubjának az nb2-őt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.05. 11:59

Mai atombiztos tipp: a suskás akadémia leadja a 3 pontot a dióknak.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 12:20

Maradonapoli írta:Mai atombiztos tipp: a suskás akadémia leadja a 3 pontot a dióknak.

ezzel nyolc pontra lenne a kieséstől a Csút, tetszene egy nullpontos hajrá tőlük
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.05. 13:13

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Mai atombiztos tipp: a suskás akadémia leadja a 3 pontot a dióknak.

ezzel nyolc pontra lenne a kieséstől a Csút, tetszene egy nullpontos hajrá tőlük

jó lenne, de sajna az sci-fi, ugyanakkor felfelé sem tudnak már érdemben mozogni, ellenben haveri nersevik fiókcsapat helyi vezetése kissé sz*rban van a dióknál -> garantált a 3 pont leadása

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 14:45

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

jó lenne, de sajna az sci-fi, ugyanakkor felfelé sem tudnak már érdemben mozogni, ellenben haveri nersevik fiókcsapat helyi vezetése kissé sz*rban van a dióknál -> garantált a 3 pont leadása

raktál rá pár garast?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.05. 16:03

"Az utóbbi negyedórában mintha nem tenne meg mindent a PA azért, hogy egyenlítsen." :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.05. 16:21

Szerintem ez nem volt tizi.
Azért jól elkúrták a Diók.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.05. 16:51

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:ezzel nyolc pontra lenne a kieséstől a Csút, tetszene egy nullpontos hajrá tőlük

raktál rá pár garast?

egy fillért sem, be kell vallanom, most csak kíbic voltam, mert közben elküldtek rokonyokhoz süteményért, egyúttal letudtam az öntözködést, közbe meg dumáltunk és igencsak elbasztuk az időt, most értem haza

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 16:56

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:jó lenne, de sajna az sci-fi, ugyanakkor felfelé sem tudnak már érdemben mozogni, ellenben haveri nersevik fiókcsapat helyi vezetése kissé sz*rban van a dióknál -> garantált a 3 pont leadása

raktál rá pár garast?

egy fillért sem, be kell vallanom, most csak kíbic voltam, mert közben elküldtek rokonyokhoz süteményért, egyúttal letudtam az öntözködést, közbe meg dumáltunk és igencsak elbasztuk az időt, most értem haza

mesélj azokról a sütikről, lécci

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.04.05. 17:22

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:raktál rá pár garast?

azokra annyira nem emlékszem, csak a végén hozzám baszták egy szatyorban, annyi hogy vízszintesen kellett volna tartanom, de az nem mindig sikerült

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.04.05. 17:28

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:egy fillért sem, be kell vallanom, most csak kíbic voltam, mert közben elküldtek rokonyokhoz süteményért, egyúttal letudtam az öntözködést, közbe meg dumáltunk és igencsak elbasztuk az időt, most értem haza

azokra annyira nem emlékszem, csak a végén hozzám baszták egy szatyorban, annyi hogy vízszintesen kellett volna tartanom, de az nem mindig sikerült

Szóval viccesek voltak.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.04.05. 17:31

Corbu eddig nem sok hasznára van a Fradinak.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.04.05. 17:40

ezt a meccset nyugodtan lejátszhatta volna a két nb3-s tartalékcsapat is, nagy színvonal difi nem lenne

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.04.05. 17:51

Adamek írta:ezt a meccset nyugodtan lejátszhatta volna a két nb3-s tartalékcsapat is, nagy színvonal difi nem lenne

Mi kb. ennyit tudunk, ti meg eddig gyengén játszotok, főleg Corbu és a délszláv.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2026.04.05. 18:19

RC írta:Corbu eddig nem sok hasznára van a Fradinak.

Aztán szerez két gólt.

Vissza: “www.nb1.hu”