Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:húzok egy merészet, jó odds van rá
Nyíregyháza - Debrecen V 3,15
15 éve nem nyertünk ott. A Fradi-verésük nyilván feldobta őket. Mögöttünk egy Hungária körúti tükörsima vereség és egy nyögvenyelős Barcika-meccs van. Nem tudom, Bárányt összedrótozzák-e.
Szóval meglepne, ha bejönne a húzásod, de persze hajrá.
Bennem felmerült, hogy nagyon esetleg, de idén azért bennmaradtok. Tudom kissé elhamarkodott 15 meccs után, de azért bátorkodtam. Tavaly is mondtam valami ilyesmit, és akkor bejott.
Nem fognak, nincs meg a klubban az a belső stabilitás, erkölcsi tartás ami a fénykorukat jellemezte, idegen zsoldosok vannak Tobéék helyett, alig van utánpótlásból valaki, a négerjeik bántó technikai hiányosságokkal küzdenek, bár most épp egy jobb sorozatban vannak, de amint mentálisan megzuhannak az a sportteljesítményükön is meglátszik majd. Nincs kombinatív passzjáték, nem húzzák meg a széleket, mint Tibi anno, a tizenhatos előtt elfogy a tudomány, hátul instabil a védelem, a kapusuk vonalkapus és potyakirály egyben, nincs igazi box-to-box középpályásuk, elöl pedig akik vannak, nem nevezném őket csatárnak, Bárány is max. csere lenne jobb esetben egy komolyabb csapatban. Képtelenek nyomást kifejteni az ellenfélre, a letámadások sem működnek, de hogyan is működnének ha nincs erőnlét? A csapat szemmel láthatóan elfogy a 60. perc tájékán, utána már csak az eredményt próbálják tartani. Ez bárhogy is számolom, sima kiesés. Továbbmegyek: ennek a keretnek az nb2-ben is kiesési gondjai lesznek!