Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
- Adamek
- Flegma
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
na a végén új haverjaim lesznek a banánosok, még egy alibista meccs Uruguaytól és dobom is őket a fenébe mint retkes kurva az apatejes tangát
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Hát ez nem a Gullit, van Basten szintű válogatott
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:na a végén új haverjaim lesznek a banánosok, még egy alibista meccs Uruguaytól és dobom is őket a fenébe mint retkes kurva az apatejes tangát
hangyányival szebb futballt toltak mint velsz
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Bosszús is vagyok,hogy nem nyert Ecuador!SuperDepor írta:Hát ez nem a Gullit, van Basten szintű válogatott
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:na a végén új haverjaim lesznek a banánosok, még egy alibista meccs Uruguaytól és dobom is őket a fenébe mint retkes kurva az apatejes tangát
hangyányival szebb futballt toltak mint velsz
az kb. lehetetlen kategória, olyan mintha azt mondanád, hogy Monica Bellucci jobb nő mint Kabos László
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Vébén ők is szarok voltak 90-ben. Rémálmomban néha előjön az ír-angol-holland-egyiptomi csoport. 30 év után először érzem, hogy Katarban azt is alul lehet múlni.SuperDepor írta:Hát ez nem a Gullit, van Basten szintű válogatott
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Mech írta:ezeknek az afrikaiaknak nem plusz helyet kéne adni hanem elvenni mondjuk 4-et tőlük
rendben, de akkor Európától is bátran vegyünk el párat. mondjuk itt is 4-et.
ETO
Javier Arizmendi írta:Mech írta:ezeknek az afrikaiaknak nem plusz helyet kéne adni hanem elvenni mondjuk 4-et tőlük
rendben, de akkor Európától is bátran vegyünk el párat. mondjuk itt is 4-et.
Nem ártana a VB színvonalának, ha kisebb lenne a létszám, de szerintem a rossz játék most leginkább annak köszönhető, hogy semmi idő nem volt felkészülni, összeszokni. Aki nem már eleve összeszokott kerettel, már begyakorolt taktikával jött, az nagyrészt szenved.
Mindenesetre az látszik, hogy jó pár válogatottnak nincs itt helye, mindegyik kontinensről. Nem is lesz sok európai továbbjutó.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Szarka írta:Lehet kivételeket találni, de alapvetően nem jellemző a francikra, hogy egyáltalán a KGST országaiból válogatnának. Nekik a fő piac ha saját nevelésű, vagy brazilból/afrikából/svájból/belgáktól idehozott fiatalokat tud bőséges haszonnal továbbadni a PL felé. A felvásárló területe francia nyelvű országok, plusz az örök aranybánya Brazília.
nem tom, a románok nyilván más tészta, de a Nice 5 milla eurót kifizetett a bukaresti Rapidnak egy Ilie nevű nem sokat játszó balbunkóért. a cseh Plasil lenyomott vagy 400 meccset a Ligue 1-ben, Petr Cech 2 évet a Rennesben, és most is van 8 lengyel játékos ott. szerintem figyelgetnek ide, Somaliat, Blazsicsot, Lang Ádámot, Besét is elvitték innen.
ETO
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Lehet kivételeket találni, de alapvetően nem jellemző a francikra, hogy egyáltalán a KGST országaiból válogatnának. Nekik a fő piac ha saját nevelésű, vagy brazilból/afrikából/svájból/belgáktól idehozott fiatalokat tud bőséges haszonnal továbbadni a PL felé. A felvásárló területe francia nyelvű országok, plusz az örök aranybánya Brazília.
nem tom, a románok nyilván más tészta, de a Nice 5 milla eurót kifizetett a bukaresti Rapidnak egy Ilie nevű nem sokat játszó balbunkóért. a cseh Plasil lenyomott vagy 400 meccset a Ligue 1-ben, Petr Cech 2 évet a Rennesben, és most is van 8 lengyel játékos ott. szerintem figyelgetnek ide, Somaliat, Blazsicsot, Lang Ádámot, Besét is elvitték innen.
Az a román az egyetlen , akit vettek ( amúgy ő valahogy elkerülte a figyelmem ), de ő is 19, tehát bőven tehetséget fizették meg és a későbbi értékesítés lehetőségét. De ok, ő 5 milla.
További KGST-s idén? Horvát 1 db 1 milla, 2 db lengyel ligás, 1.65 milla, a többi már 300k alatti tétel ( 1 bosniából, 1 törökből ).
Somalia 2015 - 2.4 milla
Blazic - ő nem ingyen ment?
Lang :D - 2016 és inkább bukta volt, pont rossz cégér
Bese - 2016 , 650 k
Nem tudom mi volt 2016-ban de akkor adtunk el párat, 4 milla, 3 játékosért.
Nem fogom tételesen minden évet végig nézni, kiugró esetek lehetnek, de ott is inkább olyanoktól látni ezt, akik bejáratott klubok ( Zagreb, Partizan ). Nem reális 10 milla egy olyan játékosért, aki a mi régiónkban játszik, és bár 25, szóval van benne potenciál, de ritkán adható el protittal már. Jó esetben 5 millát is kapnának érte, mint Uzuniért, viszont így hogy nyárig van csak szerződése, még valószinűtlenebb.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Szarka írta:Nem fogom tételesen minden évet végig nézni, kiugró esetek lehetnek, de ott is inkább olyanoktól látni ezt, akik bejáratott klubok ( Zagreb, Partizan ). Nem reális 10 milla egy olyan játékosért, aki a mi régiónkban játszik, és bár 25, szóval van benne potenciál, de ritkán adható el protittal már. Jó esetben 5 millát is kapnának érte, mint Uzuniért, viszont így hogy nyárig van csak szerződése, még valószinűtlenebb.
amúgy én sem tartom reálisnak a 10 millát, hogyha fél év múlva ingyen vihető.
azért a lengyel Buksáért fizetett 10-et a Lens, igaz ő amcsiból érkezett. 2020-ban a Monaco 7 millát cseszett ki az ablakon Majecki kapusért, a Legia jól járt.
ETO
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Nem fogom tételesen minden évet végig nézni, kiugró esetek lehetnek, de ott is inkább olyanoktól látni ezt, akik bejáratott klubok ( Zagreb, Partizan ). Nem reális 10 milla egy olyan játékosért, aki a mi régiónkban játszik, és bár 25, szóval van benne potenciál, de ritkán adható el protittal már. Jó esetben 5 millát is kapnának érte, mint Uzuniért, viszont így hogy nyárig van csak szerződése, még valószinűtlenebb.
amúgy én sem tartom reálisnak a 10 millát, hogyha fél év múlva ingyen vihető.
azért a lengyel Buksáért fizetett 10-et a Lens, igaz ő amcsiból érkezett. 2020-ban a Monaco 7 millát cseszett ki az ablakon Majecki kapusért, a Legia jól járt.
Karbownikot meg az angoloknak adták el 5.5 millió €-ért
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
asszem aki eddig nem szerette ma se szeretett bele a szigeti fociba
más szavakkal ez förtelmes volt még így felvillanásokban is átélni ezeket a meccseket ma
az ekuadori és szenegáli dolgot pont nem láttam egyáltalán, tuti azok voltak nézhetőek ma
nadde holnap, barátocskáim
reggel jelentkezek pár megálmodott tippecskével
más szavakkal ez förtelmes volt még így felvillanásokban is átélni ezeket a meccseket ma
az ekuadori és szenegáli dolgot pont nem láttam egyáltalán, tuti azok voltak nézhetőek ma
nadde holnap, barátocskáim
reggel jelentkezek pár megálmodott tippecskével
- Maradonapoli
- Aranylabdás
jól sejtem, hogy az ángilusok az iráni győzelem miatt adhatták le a pontot az usákoknak?
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
tegnap a szokásosnál is kevesebbet láttam a meccsekből, 30 perc a walesi gyönyörből, 20-25 az angol-usából, a másik csoportból csak eredménykövetés nem nagy meggyőződéssel, úgyhogy nem is nagyon értékelnék, a walesi csodából pont a lényeget is sikerült megcsípnem, az utolsó 10-15 percet, igazán szép meló volt
mai tippsor
Tunézia-Börtönsziget 1-0, Lajcsi mesterhármasával (gól-sárga-mvp) holnap pedig várjuk a PSG ügynökeit Soroksárra egy ezermilliós jurós borítékkal és két teherautónyi nyersolajjal
Frank-Dánia 1-1 v. 0-0, ajánlom mindenkinek ezt a meccset akit utálok, agyontaktikázott labdatartást várok mindkét résztvevő féltől
Poloska-Dél-Arábia 1-0, most beizzadja a tizit a colos csávó, amúgy 105 perc dögunalom sok fetrengéssel
Argentína-Mehikó 1-0, szar meccs, nyögvenyelős győzelem egy messzi Messi szabadrúgásgóllal
mai tippsor
Tunézia-Börtönsziget 1-0, Lajcsi mesterhármasával (gól-sárga-mvp) holnap pedig várjuk a PSG ügynökeit Soroksárra egy ezermilliós jurós borítékkal és két teherautónyi nyersolajjal
Frank-Dánia 1-1 v. 0-0, ajánlom mindenkinek ezt a meccset akit utálok, agyontaktikázott labdatartást várok mindkét résztvevő féltől
Poloska-Dél-Arábia 1-0, most beizzadja a tizit a colos csávó, amúgy 105 perc dögunalom sok fetrengéssel
Argentína-Mehikó 1-0, szar meccs, nyögvenyelős győzelem egy messzi Messi szabadrúgásgóllal
Maradonapoli írta:jól sejtem, hogy az ángilusok az iráni győzelem miatt adhatták le a pontot az usákoknak?
Megfelelt nekik az iksz, és az USAnak se ezt kellett behúzni. Az ilyenekből nem lesz jó meccs, csak félszívvel kivívott iksz.
Adamek írta:tegnap a szokásosnál is kevesebbet láttam a meccsekből, 30 perc a walesi gyönyörből, 20-25 az angol-usából, a másik csoportból csak eredménykövetés nem nagy meggyőződéssel, úgyhogy nem is nagyon értékelnék, a walesi csodából pont a lényeget is sikerült megcsípnem, az utolsó 10-15 percet, igazán szép meló volt
mai tippsor
Amúgy volt már pontrúgásból gól?
16 kívüli is csak a Walesi meccsen, ha jól rémlik.
- MindigÚjpest
- fanatikus
nem tudom mi volt 2016-ban? Talán kint voltunk az EB-n?Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Lehet kivételeket találni, de alapvetően nem jellemző a francikra, hogy egyáltalán a KGST országaiból válogatnának. Nekik a fő piac ha saját nevelésű, vagy brazilból/afrikából/svájból/belgáktól idehozott fiatalokat tud bőséges haszonnal továbbadni a PL felé. A felvásárló területe francia nyelvű országok, plusz az örök aranybánya Brazília.
Az a román az egyetlen , akit vettek ( amúgy ő valahogy elkerülte a figyelmem ), de ő is 19, tehát bőven tehetséget fizették meg és a későbbi értékesítés lehetőségét. De ok, ő 5 milla.
További KGST-s idén? Horvát 1 db 1 milla, 2 db lengyel ligás, 1.65 milla, a többi már 300k alatti tétel ( 1 bosniából, 1 törökből ).
Somalia 2015 - 2.4 milla
Bese - 2016 , 650 k
Nem fogom tételesen minden évet végig nézni, kiugró esetek lehetnek, de ott is inkább olyanoktól látni ezt, akik bejáratott klubok ( Zagreb, Partizan ). Nem reális 10 milla egy olyan játékosért, aki a mi régiónkban játszik, és bár 25, szóval van benne potenciál, de ritkán adható el protittal már. Jó esetben 5 millát is kapnának érte, mint Uzuniért, viszont így hogy nyárig van csak szerződése, még valószinűtlenebb.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Ezzel az esti Anglia-USA meccs büntetett! Kurva nehéz volt végig kínlódni! Fellélegeztünk mikor vége lett! És ez sajnos nem egyedi a vb-n,ami egybe cseng azzal amit mondtál.nyúl írta:Vébén ők is szarok voltak 90-ben. Rémálmomban néha előjön az ír-angol-holland-egyiptomi csoport. 30 év után először érzem, hogy Katarban azt is alul lehet múlni.SuperDepor írta:Hát ez nem a Gullit, van Basten szintű válogatott
Katar-Ecuador 2. félidő 0-0
Szenegál-Hollandia 1. félidő 0-0
Dánia-Tunézia 0-0
Mexikó-Lengyelország 1. félidő 0-0
Uruguay-Dél Korea 0-0
Portugália-Ghána 1.félidő 0-0
Anglia-USA 0-0
Ezeket láttam. Borzalom. Lehet jó egy 0-0 is,támadásokkal,helyzetekkel,kapura lövésekkel,nagy irammal,szép megoldásokkal,de ezek nem azok voltak.Csak unalmas labdagyömöszölés a két tizenhatos között. Elképesztően szar meccsek,ilyeneket az nb1-ben is látok,sőt jobbakat! Ott legalább hibáznak,és vannak gólok!
Amit sajnálok,hogy nem láttam:
Anglia-Irán 1. félidő
Franciaország-Ausztrália
Spanyolország-Costa Rica 2. félidő
Brazília-Szerbia
Amit láttam és viszonylag jó volt:
Katar-Ecuador 1. félidő
Anglia-Irán 2.félidő
USA-Wales
Argentína-Szaúd Arábia
Hollandia-Ecuador
Spanyolország-Costa Rica
Németország-Japán 2. félidő
Végül is így végig nézve a listát nem annyira szar,de a nézhetetlen 0-0-ák mélyebb nyomot hagytak.
MindigÚjpest írta:nem tudom mi volt 2016-ban? Talán kint voltunk az EB-n?Szarka írta:Javier Arizmendi írta:nem tom, a románok nyilván más tészta, de a Nice 5 milla eurót kifizetett a bukaresti Rapidnak egy Ilie nevű nem sokat játszó balbunkóért. a cseh Plasil lenyomott vagy 400 meccset a Ligue 1-ben, Petr Cech 2 évet a Rennesben, és most is van 8 lengyel játékos ott. szerintem figyelgetnek ide, Somaliat, Blazsicsot, Lang Ádámot, Besét is elvitték innen.
Somalia 2015 - 2.4 milla
Bese - 2016 , 650 k
Jogos, bár a kérdés feltevésem is rossz, mert 2 az a pár, Somalia 2015, Blazic meg idei.