MindigÚjpest írta:Ja,mert ott gulag lesz belőle.SAW írta:Inkább ott, mint majd Oroszországban.
Jó helyen vannak. Éreztetik, hogy ez Európa.
MindigÚjpest írta:Ja,mert ott gulag lesz belőle.SAW írta:Inkább ott, mint majd Oroszországban.
:)BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a részeg angol szurkoló kábé olyan szóösszetétel mint a titkos kém vagy a nyitott tetejű kabrio
Vagy a bicskás digó.
Valószínű,de az orosz huligánok nem kispályások.SuperDepor írta:MindigÚjpest írta:Ja,mert ott gulag lesz belőle.SAW írta:Inkább ott, mint majd Oroszországban.
A VB-n kevés balhé lesz, erre nagyon fog vigyázni Putyin, sztem elképesztő mennyiségű rendőr és katona fog biztosítani. Minden bizonnyal presztízskérdést csinál a biztonságból.
MindigÚjpest írta:Valószínű,de az orosz huligánok nem kispályások.SuperDepor írta:MindigÚjpest írta: Ja,mert ott gulag lesz belőle.
A VB-n kevés balhé lesz, erre nagyon fog vigyázni Putyin, sztem elképesztő mennyiségű rendőr és katona fog biztosítani. Minden bizonnyal presztízskérdést csinál a biztonságból.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a részeg angol szurkoló kábé olyan szóösszetétel mint a titkos kém vagy a nyitott tetejű kabrio
Vagy a bicskás digó.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a részeg angol szurkoló kábé olyan szóösszetétel mint a titkos kém vagy a nyitott tetejű kabrio
Vagy a bicskás digó.
ugyanazdingo írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a részeg angol szurkoló kábé olyan szóösszetétel mint a titkos kém vagy a nyitott tetejű kabrio
Vagy a bicskás digó.
Ezt nem értem. Biztos d-vel akartad írni, s nem c-vel?
dingo írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a részeg angol szurkoló kábé olyan szóösszetétel mint a titkos kém vagy a nyitott tetejű kabrio
Vagy a bicskás digó.
Ezt nem értem. Biztos d-vel akartad írni, s nem c-vel?
SuperDepor írta:MindigÚjpest írta:Valószínű,de az orosz huligánok nem kispályások.SuperDepor írta:A VB-n kevés balhé lesz, erre nagyon fog vigyázni Putyin, sztem elképesztő mennyiségű rendőr és katona fog biztosítani. Minden bizonnyal presztízskérdést csinál a biztonságból.
Őket fogják a leghamarabb szarrá verni és bezárni a rendőrök. Közel sem fogják azt csinálni, mint az EB-n.
SAW írta:SuperDepor írta:MindigÚjpest írta: Valószínű,de az orosz huligánok nem kispályások.
Őket fogják a leghamarabb szarrá verni és bezárni a rendőrök. Közel sem fogják azt csinálni, mint az EB-n.
Annál finomabb kapcsolatokat ápolnak az atyuskával.
ManBat írta:SAW írta:SuperDepor írta:Őket fogják a leghamarabb szarrá verni és bezárni a rendőrök. Közel sem fogják azt csinálni, mint az EB-n.
Annál finomabb kapcsolatokat ápolnak az atyuskával.
Odakint el vannak eresztve, de ezért cserébe otthon száz, hogy rövid pórázra fogják őket.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég