moszkvicsslusszkulcs írta:egy tizenegyes éppen elfért volna a kettőből..
Óvári esése szerintem is büntetőt ért volna, Ugrai esése sima tovább.
moszkvicsslusszkulcs írta:egy tizenegyes éppen elfért volna a kettőből..
MindigÚjpest írta:Azért,mert Debrecenben nem tudnak,most írta Adamek.SuperDepor írta:MindigÚjpest írta: Szóval a helyszín volt az ok.
Miskolcon akartak szárnyalni nem pedig Debrecenben, tegnap megírta a sajtó
Adamek írta:MindigÚjpest írta:Azért,mert Debrecenben nem tudnak,most írta Adamek.SuperDepor írta:Miskolcon akartak szárnyalni nem pedig Debrecenben, tegnap megírta a sajtó
nyilván kacsintanom kellene egy szmájlival, hogy mindenki értse
SuperDepor írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta: Azért,mert Debrecenben nem tudnak,most írta Adamek.
nyilván kacsintanom kellene egy szmájlival, hogy mindenki értse
ugyisbajnokoklesztek
gemi írta:moszkvicsslusszkulcs írta:egy tizenegyes éppen elfért volna a kettőből..
SuperDepor írta:szín patikus srác, és jó futballista, nem gondoltam, h egyetemi diplomája is van
http://dvtk.eu/15121-Engem_nem_az_ellen ... labdarugas

Ja,tök jó,hogy nem adták meg a tizit,mert így senki nem gondolja,hogy tolják a fradikát. :lol:inreallife írta:gemi írta:moszkvicsslusszkulcs írta:egy tizenegyes éppen elfért volna a kettőből..
en is csak most tudtam bepotolni a hetveget, ovarinal nem adott meg egy 11-est a biro. szerencsere nem ezen mult, mert most megint attol lenne hangos minden, hogy a fradit toljak. tovabbra is mondom, videobirot kerek. dollhoz meg tolmacsot kerek...
MindigÚjpest írta:Ja,tök jó,hogy nem adták meg a tizit,mert így senki nem gondolja,hogy tolják a fradikát. :lol:inreallife írta:gemi írta:Óvári esése szerintem is büntetőt ért volna, Ugrai esése sima tovább.
en is csak most tudtam bepotolni a hetveget, ovarinal nem adott meg egy 11-est a biro. szerencsere nem ezen mult, mert most megint attol lenne hangos minden, hogy a fradit toljak. tovabbra is mondom, videobirot kerek. dollhoz meg tolmacsot kerek...
Nem konkrét meccsekre gondoltam,hanem arra,hogy önti az állam belétek a lóvét.Szerintem ez épp elég.inreallife írta:MindigÚjpest írta:Ja,tök jó,hogy nem adták meg a tizit,mert így senki nem gondolja,hogy tolják a fradikát. :lol:inreallife írta:en is csak most tudtam bepotolni a hetveget, ovarinal nem adott meg egy 11-est a biro. szerencsere nem ezen mult, mert most megint attol lenne hangos minden, hogy a fradit toljak. tovabbra is mondom, videobirot kerek. dollhoz meg tolmacsot kerek...
melyik meccsunkon erezted, hogy toljak a fradit? konkretan ezen az egyertelmu eseten kivul, mast nem is tudok emliteni, amikor a mi javunkra tevedtek. velemenyes esetbol is max 3, ha lehetett, de azt ugyis mindenki a sajat vermerseklete alapjan iteli meg...
MindigÚjpest írta:Nem konkrét meccsekre gondoltam,hanem arra,hogy önti az állam belétek a lóvét.Szerintem ez épp elég.inreallife írta:MindigÚjpest írta: Ja,tök jó,hogy nem adták meg a tizit,mert így senki nem gondolja,hogy tolják a fradikát. :lol:
melyik meccsunkon erezted, hogy toljak a fradit? konkretan ezen az egyertelmu eseten kivul, mast nem is tudok emliteni, amikor a mi javunkra tevedtek. velemenyes esetbol is max 3, ha lehetett, de azt ugyis mindenki a sajat vermerseklete alapjan iteli meg...
Aham,mesélj még.inreallife írta:MindigÚjpest írta:Nem konkrét meccsekre gondoltam,hanem arra,hogy önti az állam belétek a lóvét.Szerintem ez épp elég.inreallife írta:melyik meccsunkon erezted, hogy toljak a fradit? konkretan ezen az egyertelmu eseten kivul, mast nem is tudok emliteni, amikor a mi javunkra tevedtek. velemenyes esetbol is max 3, ha lehetett, de azt ugyis mindenki a sajat vermerseklete alapjan iteli meg...
ez is velemenyes, mert ugyan vannak allami tobbsegu tamogatoink, de kurva sok penz jon a nem allami szponzoroktol. ha az allami cegek es onkormanyzatok kivonulnanak mindenhonnan, szerintem akkor is a fradi lenne az elen, aranyaiban viszont durvan a fradi fele billene a merleg, hiszen sok csapat maradna penz nelkul...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég