Elmaradhat a hétvégi NB I-es forduló

Cselszky
Aranylabdás

Re: Elmaradhat a hétvégi NB I-es forduló

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.01. 10:02

Adamek írta:
Cselszky írta:
moti77 írta:Jobb lenne úgy csinálni mint ahoy az északi országok, tavasztól-ősz végéig lebonyolítani a bajnokságot, és akkor nem lenne se hideg a nézőknek (jobb időkben a megmaradt nézők is szívesebben járnak meccsre), meg ilyen herce-hurca a pályák használával.

Akkor júliusban a 8 hónappal korábbi erőviszonyok szerint indulnánk a BL/EL-ben. Hát...

a picsába, megint nem nyernénk BL-t

Fokozd a cinizmust. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.01. 10:06

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Akkor júliusban a 8 hónappal korábbi erőviszonyok szerint indulnánk a BL/EL-ben. Hát...

a picsába, megint nem nyernénk BL-t

tényleg nem értem mit vársz ezektől a nemzetközi dolgoktól, nekem nem hiányzik az évente bekövetkező égés, de egy bemákolt csoportkör se hiányzik a nagyszínpadon való világközönség előtti alázásokkal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.01. 10:13

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:a picsába, megint nem nyernénk BL-t

tényleg nem értem mit vársz ezektől a nemzetközi dolgoktól, nekem nem hiányzik az évente bekövetkező égés, de egy bemákolt csoportkör se hiányzik a nagyszínpadon való világközönség előtti alázásokkal

Csak annyit várok, várnék, hogy legalább 2-3 évente valamelyik csapat elérje az EL-kört. Nem tűnik teljesen irreálisnak. Minek csináljuk, ha nincs erre törekvés?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.01. 10:29

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Fokozd a cinizmust. :)

Csak annyit várok, várnék, hogy legalább 2-3 évente valamelyik csapat elérje az EL-kört. Nem tűnik teljesen irreálisnak. Minek csináljuk, ha nincs erre törekvés?

szerintem túl van gondolva a lemaradók körében ez a mostani nemzetközi balhé, jobb tévén nézni a csoportkörös henteléseket (igazából ott sem) mint átélni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.03.01. 10:58

Cselszky írta:
moti77 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Mérlegelve az eshetőségeket, nagyon necces. Lehet, hogy hideg lesz, vagy még hidegebb, esetleg túlságosan megenyhül. Délután túl világos lenne, este meg már túl sötét. A lelátók is tovább kopnának, használódnának amiatt a pár száz ember miatt. A mezek is koszosak lehetnek.
Áh, halasszunk inkább. Túl komplikált ez az egész így.

Jobb lenne úgy csinálni mint ahoy az északi országok, tavasztól-ősz végéig lebonyolítani a bajnokságot, és akkor nem lenne se hideg a nézőknek (jobb időkben a megmaradt nézők is szívesebben járnak meccsre), meg ilyen herce-hurca a pályák használával.

Akkor júliusban a 8 hónappal korábbi erőviszonyok szerint indulnánk a BL/EL-ben. Hát...

mondjuk, amikor már a juve sem tud meccset játszani, akkor felmerül, hogy egész Európa játszhatna naptári éves rendszerben a tél kihagyásával.
ETO

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2018.03.01. 12:08

Cselszky írta:
moti77 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Mérlegelve az eshetőségeket, nagyon necces. Lehet, hogy hideg lesz, vagy még hidegebb, esetleg túlságosan megenyhül. Délután túl világos lenne, este meg már túl sötét. A lelátók is tovább kopnának, használódnának amiatt a pár száz ember miatt. A mezek is koszosak lehetnek.

Jobb lenne úgy csinálni mint ahoy az északi országok, tavasztól-ősz végéig lebonyolítani a bajnokságot, és akkor nem lenne se hideg a nézőknek (jobb időkben a megmaradt nézők is szívesebben járnak meccsre), meg ilyen herce-hurca a pályák használával.

Legalább lesz idejük felkészülni a nagy menetelésre, 2 max. 3 körre.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.03.01. 12:25

Cselszky írta:
Cselszky írta:"mínusz nyolc fok hideg volt, délután 17 órára pedig, amikor szombaton kezdődnie kellene a Vasas elleni találkozónknak, még hidegebb várható"

https://www.idokep.hu/idojaras/Szombathely

Éjjel is legfeljebb -7. Hogy lehet ilyen ótvar módon hazudni?

*legalább

Profik vagyunk: Az edzések döntő részét a jövőben is az Illés Akadémián tartjuk, hiszen a stadion kialakítása miatt lényegesen kevesebbet süti a nap a gyepszőnyeget, mint korábban. Ezért aztán kímélni kell. Természetesen szeretnénk minél többet a centerpályán készülni, de azt tudni kell, hogy hét közben a külföldi csapatok zöme sem a stadionban, hanem az edzőközpontban tréningezik” – nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatój.

Hozzátette, eddig várakozáson felül szerepelt a csapat.

Az utolsó mondatot végképp nem értem: a várakozás az volt, hogy pont nélkül állunk majd az utolsó helyen?
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.03.01. 22:31

moti77 írta:

Egy próbát szerintem is megérne, sok mindent itt már nem lehet elkúrni, hátha jól sülne el.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Vissza: “www.nb1.hu”