MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
OSM-ben most igazoltam le Coutinhot a Stoke Citybe.
MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
BlancoAgilon38 írta:cain írta:BlancoAgilon38 írta:Jogos. A szpíker mondta, hogy van. De a kis gyökér könnyen sérülést okozhatott volna, úgyhogy le kellett volna zavarni a picsába.
ja, sima sárga volt, anno én is kaptam ilyen szitura. :)
Szándékos szabálytalanság. Piros.
cain írta:BlancoAgilon38 írta:cain írta:ja, sima sárga volt, anno én is kaptam ilyen szitura. :)
Szándékos szabálytalanság. Piros.
akkor minden taktikai fault piros, és kb. 10 perc után lefújnák az összes meccset, létszámhiány miatt.
Tehát?BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
MindigÚjpest írta:Tehát?BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Chelsea-Arsenal megnézem mit bohóckodnak a ligakupa keretében.
miattad fognak ott is elszállni az árak, hülye olajbáró tulaj vagy
Mi az összefüggés?BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Tehát?BlancoAgilon38 írta:OSM-ben most igazoltam le Coutinhot a Stoke Citybe.
Mit tehát?
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:OSM-ben most igazoltam le Coutinhot a Stoke Citybe.
miattad fognak ott is elszállni az árak, hülye olajbáró tulaj vagy
Tavaly megnyertem a bajnokságot.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:miattad fognak ott is elszállni az árak, hülye olajbáró tulaj vagy
Tavaly megnyertem a bajnokságot.
beültél a tutiba
Jelenlévő fórumozók: Mech valamint 3 vendég