Adamek írta:imici írta:Adamek írta:én még senkitől
Én sem, de mentségemre legyen mondva az eredetit se biztos hogy felismerem.
pedig az egy tök szép Kozsó vers
azokat mindet tudom...
Mahna nikho mha nahna e rei!
Adamek írta:imici írta:Adamek írta:én még senkitől
Én sem, de mentségemre legyen mondva az eredetit se biztos hogy felismerem.
pedig az egy tök szép Kozsó vers
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Ezt jól megbeszélted magaddal. :) Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég.
"Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég."
Mire gondolsz?
Amikor valaki előad valami cikiset, amit még hallgatni is kényelmetlen. Veled nem volt még ilyen?
Lobanovszkij írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:"Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég."
Mire gondolsz?
Amikor valaki előad valami cikiset, amit még hallgatni is kényelmetlen. Veled nem volt még ilyen?
A szaknyelv úgy hívja ezt hogy szekunder szégyen. Vannak a témában érdekes írások.
Pajzán Toldi nem olyan rossz.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:imici írta:Ezt jól megtárgyaltátok. Mondhatni egymásra találtatok :)
Unorító volt, ahogy a Talpra Talma! (Nemzeti dal átköltése ugye) című versben a spanyol ellenfelet gyalázta. Én lepofoztam volna a színpadról, de szerintem Talmácsinak is kínos volt, ahogy láttam.
ezek a vers elferdítések kínosan szarok minden szinten, kezdve a pajzán Tolditól az ilyen köszöntőkön át a hivatásos parodistákig
egy-egy sort vagy címet még lehet tréfásan csavargatni, de érezni kellene a cikihatárt
MindigÚjpest írta:Pajzán Toldi nem olyan rossz.Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Unorító volt, ahogy a Talpra Talma! (Nemzeti dal átköltése ugye) című versben a spanyol ellenfelet gyalázta. Én lepofoztam volna a színpadról, de szerintem Talmácsinak is kínos volt, ahogy láttam.
ezek a vers elferdítések kínosan szarok minden szinten, kezdve a pajzán Tolditól az ilyen köszöntőkön át a hivatásos parodistákig
egy-egy sort vagy címet még lehet tréfásan csavargatni, de érezni kellene a cikihatárt
A Kincsem Parkba nem küldeném közvetíteni. Nyakába húznának egy abrakos tarisznyát.Savaria1919 írta:Xabi írta:A vers borzalmas, de ez a nő.. Imádnivaló. Hál' Istennek sokat szelídült, a pályája kezdetén kicsit rideg volt még :)
Kolleginája, Koczka Henrietta is több mint rendben van.
nyúl írta:A Kincsem Parkba nem küldeném közvetíteni. Nyakába húznának egy abrakos tarisznyát.Savaria1919 írta:Xabi írta:A vers borzalmas, de ez a nő.. Imádnivaló. Hál' Istennek sokat szelídült, a pályája kezdetén kicsit rideg volt még :)
nyúl írta:A Kincsem Parkba nem küldeném közvetíteni. Nyakába húznának egy abrakos tarisznyát.Savaria1919 írta:Xabi írta:A vers borzalmas, de ez a nő.. Imádnivaló. Hál' Istennek sokat szelídült, a pályája kezdetén kicsit rideg volt még :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 54 vendég