Döntött az MLSZ: íme a botrányos Újpest-Vidi büntetései

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Döntött az MLSZ: íme a botrányos Újpest-Vidi büntetései

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.01. 12:13

A Vaskezű írta:
adrenalin69 írta:
A Vaskezű írta:Én pedig a teljes felelősséget hárító újpesti közleményt vártam, és meg is kaptam. Egy ilyen meccs után volt pofa ahhoz az állásponthoz, hogy egyedül az újpesti klub nem felelős semmiért.

Külön szánalmas volt a közlemény színészkedésről szóló része:
"Azt viszont felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a vendégcsapat játékosai, amikor a futball éppen nem úgy megy nekik, ahogyan azt Ők szeretnék vagy elképzelik, rájátszanak..."

Micsoda?! :D
0-2-re mentünk, amikor Pauljevics kézzel belemarkolt Hadzic arcába, majd egy visszalegyintéstől elterült. Pirosat nem kapott (csak a fehérvári játékos, jogosan), pályán maradhatott, aztán gólt is lőtt.

Komolyan kérdezem, hogy bárki hisz még a belgának, annak fényében, amit és ahogyan kommunikál az "új címer" kapcsán? Egy ideig meg lehet élni az áldozati státuszból, de aztán a legtöbbször kiderül, hogy ezek csak fedősztorik.

Mindazonáltal, ez nem mentesít minket a saját felelősségünk alól. Nálunk komoly baj van a motivációval, az öltözői morállal, és a játékosok egyéni hozzáállásával is. Ki kell tudni zárni a lelátói közeget, bármilyen parádézás is folyjon ott. Remélem, télen lefejezik nálunk az öltözőt, én meguntam ezt a komédiát.

Azért engedd meg, hogy inkább a saját szemünknek higgyünk! Egy arrogáns, öntelt csorda a csapatod. Mellesleg a b.belga itthon sem volt amikor a közleményt kiadták, a megfogalmazásban sem vett részt!
A belga idekeverése meg egyszerűen röhejes és szánalmas!!! Akkor miért nem azt mondod, hogy ki hisz egy állami megbízásokból élősködő oligarchának?
Azért tetszik, amikor az állami pincsik bíróznak!

Nem ártana levenni azt a szemellenzőt, és akkor teljes lenne a kép!

Én kellő kritikával illettem a sajátjainkat, mert nekünk megvan a magunk sara. Az minimum érdekes, hogy egy ilyen meccs után sem a szurkolóitok, sem a klub nem gondolta úgy, hogy ami történt, azért bármiféle felelősséget kellene vállalni – ez nem bennünket minősít. Ehelyett pökhendi, kioktató stílusú közlemények, kommentek jönnek szembe mindenütt.

Gondolod, hogy a belgát úgy értettem, hogy ő maga gépeli, vagy diktálja le ezeket a közleményeket? Itt van a kis csapata, az is maga a belga. Ezzel arra próbáltam célozni, hogy a címer ügyben álságosnak és hazugnak tartjátok a klub kommunikációját, de ha más a téma, ahol áldozati szerepet vehettek fel, akkor máris minden szavát beszívjátok. Én az utóbbi időben távolról szimpatizáltam az Újpesttel, a címerügy, és egyéb történések miatt, de ez ennyi volt. Persze, nem szorultok rá, tudom: keményen előre, gyűlölni mindenkit, erőből.

Azért, mert össze-vissza beszélsz és csúsztatsz, hogy ne mondjam inszinuálsz, a mi közleményünk a tiétekre volt válasz! Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Gondolom amikor a dióknak mutogatott ki a négus, akkor meg azok voltak a rasszisták. A szemüveget meg talán nem nekem kéne levennem!
Ja és a közleményt meg, most kivételesen nem egyeztették a b.belgával. Külföldön van és 8.-án érkezik.Tudom, mielőtt elkezdenél kekeckedni!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.11.01. 17:03

adrenalin69 írta:
A Vaskezű írta:
adrenalin69 írta:Azért engedd meg, hogy inkább a saját szemünknek higgyünk! Egy arrogáns, öntelt csorda a csapatod. Mellesleg a b.belga itthon sem volt amikor a közleményt kiadták, a megfogalmazásban sem vett részt!
A belga idekeverése meg egyszerűen röhejes és szánalmas!!! Akkor miért nem azt mondod, hogy ki hisz egy állami megbízásokból élősködő oligarchának?
Azért tetszik, amikor az állami pincsik bíróznak!

Nem ártana levenni azt a szemellenzőt, és akkor teljes lenne a kép!

Én kellő kritikával illettem a sajátjainkat, mert nekünk megvan a magunk sara. Az minimum érdekes, hogy egy ilyen meccs után sem a szurkolóitok, sem a klub nem gondolta úgy, hogy ami történt, azért bármiféle felelősséget kellene vállalni – ez nem bennünket minősít. Ehelyett pökhendi, kioktató stílusú közlemények, kommentek jönnek szembe mindenütt.

Gondolod, hogy a belgát úgy értettem, hogy ő maga gépeli, vagy diktálja le ezeket a közleményeket? Itt van a kis csapata, az is maga a belga. Ezzel arra próbáltam célozni, hogy a címer ügyben álságosnak és hazugnak tartjátok a klub kommunikációját, de ha más a téma, ahol áldozati szerepet vehettek fel, akkor máris minden szavát beszívjátok. Én az utóbbi időben távolról szimpatizáltam az Újpesttel, a címerügy, és egyéb történések miatt, de ez ennyi volt. Persze, nem szorultok rá, tudom: keményen előre, gyűlölni mindenkit, erőből.

Azért, mert össze-vissza beszélsz és csúsztatsz, hogy ne mondjam inszinuálsz, a mi közleményünk a tiétekre volt válasz! Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Gondolom amikor a dióknak mutogatott ki a négus, akkor meg azok voltak a rasszisták. A szemüveget meg talán nem nekem kéne levennem!
Ja és a közleményt meg, most kivételesen nem egyeztették a b.belgával. Külföldön van és 8.-án érkezik.Tudom, mielőtt elkezdenél kekeckedni!
Kívülállóként úgy látom, hogy mindkét klub közleménye alattomos, személyeskedő és felelősségáthárító volt. Az Újpestében kissé cikinek érzem a régi idők dicsőségével való dölyfös nyitást, mert csak kihangsúlyozza a jelen idővel való kontrasztot. A Videotoné pedig a mószerolás apálykultúráját idézte.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.01. 17:26

nyúl írta:
adrenalin69 írta:
A Vaskezű írta:Nem ártana levenni azt a szemellenzőt, és akkor teljes lenne a kép!

Kívülállóként úgy látom, hogy mindkét klub közleménye alattomos, személyeskedő és felelősségáthárító volt. Az Újpestében kissé cikinek érzem a régi idők dicsőségével való dölyfös nyitást, mert csak kihangsúlyozza a jelen idővel való kontrasztot. A Videotoné pedig a mószerolás apálykultúráját idézte.

Megismétlem: amilyen az adjisten.....
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.01. 18:27

adrenalin69 írta:
nyúl írta:
adrenalin69 írta:Azért, mert össze-vissza beszélsz és csúsztatsz, hogy ne mondjam inszinuálsz, a mi közleményünk a tiétekre volt válasz! Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Gondolom amikor a dióknak mutogatott ki a négus, akkor meg azok voltak a rasszisták. A szemüveget meg talán nem nekem kéne levennem!

... az óvodában.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.11.01. 18:41

A Vaskezű írta:
Deep Purple írta:Gyönyörű, hogy fehérvári bemondásra beidézték Szankovicsot a fegyelmi bizottság elé. A többi benne volt a pakliban. Jó, persze, ez is benne volt.

Én pedig a teljes felelősséget hárító újpesti közleményt vártam, és meg is kaptam. Egy ilyen meccs után volt pofa ahhoz az állásponthoz, hogy egyedül az újpesti klub nem felelős semmiért.

Külön szánalmas volt a közlemény színészkedésről szóló része:
"Azt viszont felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a vendégcsapat játékosai, amikor a futball éppen nem úgy megy nekik, ahogyan azt Ők szeretnék vagy elképzelik, rájátszanak..."

Micsoda?! :D
0-2-re mentünk, amikor Pauljevics kézzel belemarkolt Hadzic arcába, majd egy visszalegyintéstől elterült. Pirosat nem kapott (csak a fehérvári játékos, jogosan), pályán maradhatott, aztán gólt is lőtt.

Komolyan kérdezem, hogy bárki hisz még a belgának, annak fényében, amit és ahogyan kommunikál az "új címer" kapcsán? Egy ideig meg lehet élni az áldozati státuszból, de aztán a legtöbbször kiderül, hogy ezek csak fedősztorik.

Mindazonáltal, ez nem mentesít minket a saját felelősségünk alól. Nálunk komoly baj van a motivációval, az öltözői morállal, és a játékosok egyéni hozzáállásával is. Ki kell tudni zárni a lelátói közeget, bármilyen parádézás is folyjon ott. Remélem, télen lefejezik nálunk az öltözőt, én meguntam ezt a komédiát.

Abban a közleményben vannak bőven fogalmazási hibák (ennek egy részét javították, ami azért minimális igényességre vall), emellett a visszamutogatás óvodai szintet képvisel.

A lényegi részben viszont egyrészt megállapítja a tényt, hogy a Vidi közleményében névvel bemószerolták az egyik játékosunkat, másrészt visszautasítja a vádakat. Nem tudom, mi történt az öltözőfolyosón, de ebben semmi kivetnivalót sem látok.

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.11.01. 19:12

Mantequilla írta:
Deep Purple írta:Gyönyörű, hogy fehérvári bemondásra beidézték Szankovicsot a fegyelmi bizottság elé. A többi benne volt a pakliban. Jó, persze, ez is benne volt.

Az újpesti közlemény a biztonsági emberekre hivatkozott (lol), míg a sajtóban Sankovic nevét az NS is azonnal lehozta (egál). A közleményetekben ezen túl több sor foglalkozott azzal, hogy a Vidi egy játékosa büntetést követelt a csapat idegenlégiósaira (abszolút belügy, amit nem sikerült az öltözőben tartani, hanem hallatszott a folyosón, és mindezt megszellőztetni az ellenfél részéről abszolút kicsinyes és nem etikus, főleg ha ez a klub azzal kezdi, hogy ő neki mekkora múltja, meg hány bajnoki címe van - sas ugye nem kapkodna legyek után, ha nem épp kopaszodna és madárinfluenzától lenne göthös, szóval lúzer fc öngól kommunikációban), mint a saját szurkolóitól egész meccsen és nem első ízben tapasztalt rasszista megnyilvánulások elítélésére. Erre jön az ellenfél játékosainak viselkedésének számon kérése, pont ezen a meccsen, a játékvezető egyoldalú ténykedése mellett, gáz. Fegyelmezetlenségek történtek, Solymosi szórta is a lapot, de ez megint csak belügy. A huhogás már az első félidőben is tapasztalható volt, a hangosbemondó a szünetben felhívta erre a figyelmet, akkor még nem égett a ház. A közleményben sugallt ok-okozati viszony magán a kronológián megbukott. Ez az egész olyan aktuális újpesti. Nagy a baj nálatok. Nekünk a 2 elvesztett pont fáj, de nálatok az 1 szerzett csak konzerválja ezt a nihilt és egyben mérgező miliőt a kispadon, pályán és nézőtéren. Ja, de köszi a nagy emberek nevében is a parkolóhelyeket a VIP-ben, azt is fontos volt beleírni a közleménybe, innen se maradjon ki.

Álljunk már meg egy szóra. :) A közlemény olyan, amilyen, erről írtam az imént.

Alapvetően ez a meccs egy jó kis indulatos-verekedős-ugatós roncsderbi volt, amely során egyrészt a béna játékvezetés nem tudta kezelni a flegma fehérvári játékosokat, másrészt a közönség ki tudta élni - jó részben rajtuk - a frusztrációját. Néha kellenek ilyen meccsek is. Nyilván lehet ezen vicsorogni hónapokig, meg megmondani a frankót, de alapvetően teszek rá, mi lesz a Vidivel, és szerintem ez kölcsönös. Ha nem lennél a helyünkben, az szintén köcsönös (és emellett kifejezetten örömteli is, mert azt jelenti, hogy pár dolog helyén van a világban).

Mindazonáltal nem tetszik, hogy az ellenfél közleményben névvel mószerolja egy játékosunkat, erre pedig a szövetség egy szó nélkül beidézi, indoklásként az ellenfél közleményével. Szerintem ezt nem is kell nagyon magyarázni.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.01. 20:58

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
nyúl írta:Kívülállóként úgy látom, hogy mindkét klub közleménye alattomos, személyeskedő és felelősségáthárító volt. Az Újpestében kissé cikinek érzem a régi idők dicsőségével való dölyfös nyitást, mert csak kihangsúlyozza a jelen idővel való kontrasztot. A Videotoné pedig a mószerolás apálykultúráját idézte.

... az óvodában.

Meg itt is! Ugye?
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”