nyúl írta:Nem tudom.adrenalin69 írta:nyúl írta:Kiejtette a Haladást és a Nyíregyházát. A második szombathelyi edzősége 5 vereséggel indult (s ért véget, ha jól emlékszem).
A bajnokesélyes Lokival csak bronzig, a bajnokesélyes Újpesttel csak ezüstig jutott. Két kupadöntőjét rossz taktikával vesztette el (2002: Haladás, 2003: Loki). Ezek csak tényei egy nyomorúságos pályának.
Túl a fentieken, öntelt, rendkívül konok alak. Lehet, hogy vannak érdekes meglátásai, azt sem vitatom, hogy alapvetően intelligens ember, de nem való egy közösség élére. Igazi kudarcmágnes.
Én csak azt tudom, hogy volt taktika. Tudtam, hogy mit akar játszani a csapat, ismertem a szabad és szöglet variációkat! Ma meg ez a túlsztárolt Vignjevic egy lófasz és fingom sincs, hogy mit akar!
Számomra nehéz összevetni az Újpest 2008/09-es szezonbeli - szerintem erős és bajnokesélyes - keretét, és azokat az alkalmi, évről-évre kicserélődő csapatokat, amelyekkel Vignjevicsnek kellett dolgoznia. A mostani keret ugyan jónak mondható, de 14 új embert kellett beépítenie. Szerintem Duchatelet hozza őt rendre nehéz helyzetbe.
A címer ügy óta letojom a Belga fc-t, de azért hibádzik ez a beépíteni legenda, mert az első 4 fordulóban jól muzsikàlt a csapat, utána meg szétestek. A màsik meg ez a beszari, csak nem kikapni taktikának nevezett szar meg maga a kilátástalanság. Fafejű és kurvára nem tud a játékosok nyelvén beszélni! Nem egy jó spíler ment már el miatta! Mellesleg 6 év ( 2 játékosként+4 edzőként) itt eltöltött idő után kurvára nem tetszik, hogy épp töri a magyart! Ha meg a buzi belga hozta ilyen helyzetbe, akkor fel kell állni, ha azt akarod, hogy tiszteljenek. Felfele egy beszari, megalkuvó virsli, lefele meg tapos 1000-el. Reggelig tudnám még mondani a faszságait!