P mint Puskás – Ilyen a felcsútiak új logója

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: P mint Puskás – Ilyen a felcsútiak új logója

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.21. 11:22

adrenalin69 írta:
Cselszky írta:
Király György írta:Van aki szimpatizál ezzel a klubbal?Leszámítva az alkalmazottakat,játékosokat,falubelieket és Orbánt .Szerintem senki normális szurkolójuk sincs ennek a falunak.

Nem hiszem, hogy a falubeliek döntő többségének tetszik. Ők is érezhetik, hogy abszurd, ami zajlik. Jobb a névtelenség, mint évtizedekre a tolvajlás és a gyalázat szinonimájává válni országszerte.

Mert aztán a zemberek ilyenek!
Szerintem igen. Túlnyomórészt.
Most gondolj bele, éltek egy kis kellemes falucskában, az utóbbi években pedig egyre kínosabb figyelem övezi őket - újságírók, tévéstábok cirkálnak, ráadásul a társadalom többsége undorral veszi szájára a település nevét! Nekik szinte semmi hasznuk belőle, legfeljebb a jobb infrastruktúra, de erről simán lemondtak volna. A klub sem a régi felcsúti egyesület, tehát ilyen kötődés sem lehet.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.06.21. 11:55

nyúl írta:
adrenalin69 írta:
Cselszky írta:Nem hiszem, hogy a falubeliek döntő többségének tetszik. Ők is érezhetik, hogy abszurd, ami zajlik. Jobb a névtelenség, mint évtizedekre a tolvajlás és a gyalázat szinonimájává válni országszerte.

Mert aztán a zemberek ilyenek!
Szerintem igen. Túlnyomórészt.
Most gondolj bele, éltek egy kis kellemes falucskában, az utóbbi években pedig egyre kínosabb figyelem övezi őket - újságírók, tévéstábok cirkálnak, ráadásul a társadalom többsége undorral veszi szájára a település nevét! Nekik szinte semmi hasznuk belőle, legfeljebb a jobb infrastruktúra, de erről simán lemondtak volna. A klub sem a régi felcsúti egyesület, tehát ilyen kötődés sem lehet.

nemrég jártam (igaz csak átutazóban) Felcsúton, nos a jobb infrastruktúra nem igazán áll fenn, a stadion, és az akadémia környékén vannak kulturált helyek, rendbe hozott régebbi házak, amúgy az egész település egy átlagos, tipikus magyar kisközség, bezárt boltokkal, omladozó főút melletti épületekkel, gazos útszélekkel, szóval még Patyomkin-falunak se nevezhető
szóval az ott lakóknak tényleg csak az jut, hogy mindenki tudja hol van ez a település, de mindenki látatlanban utálja az egészet

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.21. 12:30

Írtam egy szép hosszú hozzászólást, demonstrálva a felcsúti klubfilozófia lényegét, de nem engedte elküldeni a rendszer.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.21. 13:17

Savaria1919 írta:Írtam egy szép hosszú hozzászólást, demonstrálva a felcsúti klubfilozófia lényegét, de nem engedte elküldeni a rendszer.

Az a soros volt és nem a rendszer! Bajba kerülhetsz, ha a rendszerről valótlanokat állítasz!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”